Зустріч наставника з студентами, що проживають в гуртожитку

4 вересня 2022 року

Побут студентів 3 курсу 14 групи факультету ветеринарної медицини, що мешкають в гуртожитку №6 задовольняє мешканців на всі 100%. Так, студенти задоволені умовами проживання в сучасному відремонтованому зі всіма зручностями гуртожитку. Комфорт відчутний ще з під’їзду до гуртожитку.

Зайшовши в гуртожиток і пройшовшись коридорами поверхів відчувається затишок і добробут. Оглянув кімнати де мешкають відомі мені студенти 3 курсу а також із заступником коменданта Юрієм Степановичем Масаловичем оглянули кімнати з ремонтом для студентів першого курсу. Також нагальним є бомбосховище, яке присутнє в гуртожитку і обладнане всім необхідним для перебування в ньому, це і ремонт, нові дерев’яні лавки, нове вентиляційне обладнання, запасні виходи, ємності з питною та технічною водою, нове енергозберігаюче освітлення, і т. д. Комфорт мешканців відображається і в оновлених після ремонту кухонь, санвузлів та душових кімнат.

Слід відмітити і належні умови, які підтримуються мешканцями, як у власних кімнатах так і в місцях загального користування. З мешканцями провів бесіду, щодо правил проживання в гуртожитку, дотримання санітарних правил при СOVID-19 та дій під час «Повітряної тривоги». Побажав мешканцям міцного здоров’я, благополуччя, плідної праці в навчанні і мирного неба над головою.

 

В’ячеслав Соломон, наставник 3 курсу 14 групи факультету ветеринарної медицини
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook