Деканат факультету ветеринарної медицини турбується про умови проживання студентів у гуртожитку та готовність до поселення першокурсників

3 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Кожного року, перед початком навчання і поселенням в гуртожитки, ректорат, спільно із деканатами, дирекцією студентського містечка та відповідно завідувачами гуртожитків проводять огляд готовності кімнат, місць загального користування, прилеглої території тощо. Це дозволяє оцінити загальний стан гуртожитків і за необхідності, внести корективи.

 

   Тому, вже традиційно, деканат факультету ветеринарної медицини 01 вересня провів перевірку готовності гуртожитку до зустрічі першокурсників. Внутрішня комісія на чолі з деканом факультету ветеринарної медицини Миколою Цвіліховським, заступником декана Тарасом Савчуком, завідувачем гуртожитку Тетяною Фещенко, вихователем гуртожитку Юрієм Масаловичем і представниками студентської ради гуртожитку провели зустріч та обговорили готовність кімнат до поселення першокурсників.

   Було також звернуто увагу на готовність ізоляторів на випадок їх застосування за виявлення симптомів коронавірусної інфекції, наявність засобів індивідуального захисту, миючих та дезінфікуючих розчинів та готовність місць укриття.

   Декан особисто відвідав всі кімнати, які призначені для студентів нового набору. Частина з них вже готова прийняти своїх мешканців, а в деяких триває доукомплектування меблями. Всі кімнати, як зауважила завідувач гуртожитку, будуть готові до початку поселення студентів.

 

   Завдяки зусиллям ректорату, дирекції студентського містечка, деканату факультету ветеринарної медицини, адміністрації гуртожитку постійно відбуваються суттєві зміни щодо покращення умов проживання студентів. В цьому році було капітально відремонтовано 16 кімнат. Враховуючи поселення студентів за ущільненою системою, керівництво університету допомагає з новими меблями та ліжками, за що їм щира вдячність.

   Отож, гуртожиток готовий зустріти своїх мешканців здоровими, щасливими з безпечними умовами!!! Але всі повинні пам’ятати: не там чисто де прибрають, а там де не смітять.

Ми обов’язково переможемо!
Слава Україні!

Тарас Савчук, заступник декана ФВМ 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook