Ірпінський фаховий коледж: День знань – справжнє свято мудрості, доброти та людяності!

2 вересня 2022 року

 1 вересня – День знань – традиційне свято для кожного закладу освіти в Україні. Ірпінський фаховий коледж не виключення. Цього святкового дня до коледжу завітали вельмишановні гості: Голова Наглядової ради та куратор коледжу, декан економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва разом із заступницею, кандидаткою економічних наук Лесею Воляк.

На початку зустрічі Анатолій Дмитрович разом із в.о. директора коледжу Дмитром Костюком оглянули територію коледжу, навчальні корпуси та укриття. Дмитро Андрійович прозвітував гостям за ту роботу, яка була зроблена під час його перебування на посаді. Ознайомив про хід відновлювальних робіт та усунення наслідків російської агресії, висвітлив плани та перспективи роботи коледжу.

   

Цьогорічна вступна кампанія ставить перед нами нові виклики. Це стосується, насамперед, популяризації спеціальностей економічного спрямування, урізноманітнення профорієнтаційних заходів для школярів шляхом об’єднання зусиль циклових комісій коледжу: фінансово-економічних та облікових дисциплін і маркетингу, торгівлі та харчових технологій з кафедрами економічного факультету базового університету. Саме на посиленні такої співпраці наголосив Анатолій Дмитрович у ході розмови із завідувачками відділень Наталією Лісовською та Тетяною Семененко.
Завідувачкам та головам циклових комісій доручено найближчим часом скласти та узгодити плани подальшої роботи з економічним факультетом НУБіП України, спланувавши спільні заходи за вересень-жовтень із завідувачами відповідних кафедр.

Анатолій Дмитрович з Дмитром Андрійовичем відвідали Ірпінський економічний ліцей НУБіП України. З директоркою ліцею Світланою Березинець було обговорено питання співпраці в рамках «ліцей-коледж-університет».
Після огляду гостями приміщень та території коледжу робоча атмосфера змінилась на святкову.

Сьогодні у коледжі відбулися урочистості з нагоди Дня Знань та посвяти першокурсників у студенти. На жаль, в 2022 році свято відбувається у воєнний час. Збройні сили України захищають рідну землю та дають нам можливість жити, навчатися і працювати. Тому символічно, що свято було розпочато хвилиною мовчання та покладанням квітів до барил’єфів.

Свято продовжив Дмитро Костюк, який привітав першокурсників з Днем знань – справжнім святом мудрості, доброти та людяності. Побажав студентам, батькам, викладачам та гостям коледжу мирного неба, злагоди, здоров’я, наснаги, успіхів і досягнень у навчанні.


До урочистого привітання були запрошені гості свята: Анатолій Діброва та Леся Воляк.


Першокурсникам вручили головні атрибути студентського життя: залікову книжку та студентський квиток, які надають усі права та закріплюють повноваження студентів в освітньому процесі коледжу.

Випускниця коледжу Тетяна Мельник та Заслужений працівник культури України Володимир Горбаченко піснею привітали присутніх на святі.

Бажаємо молодому поколінню захоплюючої подорожі у світ знань, викладачам – оптимізму та здоров’я, а батькам – мудрості та терпіння.



Нехай цей навчальний рік стане для всіх відправною точкою до підкорення нових вершин. І найголовніше – перемоги над російським агресором. Дякуємо і віримо Збройним Силам України.

Наталія Федосєєва,
заступник директора з виховної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook