Освітня програма «Облік і аудит» – вибір випускників Заліщицького коледжу для продовження навчання в НУБіП України

2 вересня 2022 року
    Є молодь, яка вибір місця навчання ототожнюють з пошуком змін. І новий розділ свого життя розпочинають саме зі вступу в столичний університет.
     Іванна Яремко та Юліана Грицак – випускники нашого рідного ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України».
   Для Іванни Яремко НУБіП України – надійний фундамент для побудови майбутньої кар'єри не дипломом для роботодавця, а знаннями, які знадобляться протягом всього життя.
      Іванна, чому Ви вирішили вступати саме в НУБіП України?
   – Інформаційний сайт університету зацікавив мене новинами про студентське життя, наявністю гуртків художньої самодіяльності, практикою студентів у межах України та за кордоном. Остаточно визначилася зі своїм рішенням під час ознайомлення з університетом на онлайн-Дні відкритих дверей спеціальності "Облік і оподаткування", що був організований ще в мирний час, на початку листопада 2021 р. кафедрою обліку та оподаткування.
     Також сподобалося те, що не дивлячись на епідеміологічний стан, який був в країні та на існуючий воєнний стан НУБіП України має сильну базу для проведення занять в онлайн-форматі, велику електронну бібліотеку.
 
      Чим Вам подобається освітня програма «Облік і аудит»  спеціальності «Облік і оподаткування» ?
    – ОП «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування» - це не тільки завжди затребувана економічна спеціальність, а й майбутній напрям діяльності для тих, хто бажає розкрити таємниці формування економічної інформації, яка використовується для ефективного управління підприємством.
 
     Юліанна Грицак вважає, що сучасний ринок праці вимагає підготовлених бухгалтерів та аудиторів, які вміють вести облік як в ручному так і автоматизованому вигляді і постійно розвиваються відповідно до змін в економіці.
      Юліана, розкажіть про що Ви мрієте в такий складний для нашої країни час?
     – Моєю мрією завжди було навчатись в столиці. Надіюсь, що ця мрія здійсниться разом з Перемогою!
     Навчання на освітній програмі «Облік і аудит» в НУБіП України відкриває безліч можливостей. Вважаю, перш за все, потрібно розуміти, що фах, який ти обрав, це твоє покликання, тобі це дійсно подобається, і ти хочеш цим займатися у подальшому. Потрібно навчатися сумлінно, дослухатися до викладачів, використовувати будь-яку можливість, яка тобі надається.
     Мрію отримати диплом і влаштуватись на посаду аудитора. Цей шлях багатообіцяючий і найперспективніший для всіх, хто мріяв про блискучу кар'єру і хто не втомлюється шукати нові можливості.
     Дякуємо за вибір. Успіхів у навчанні та здійсненні мрій!
 
Розмову вели
доценти кафедри обліку та оподаткування
Людмила Мельянкова і Тамара Гуренко


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook