У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти

1 вересня 2022 року
   Щороку в Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України підтримується добра традиція: навчальний рік розпочинається святом усієї родини, яка поповнюється новими студентами, – Днем знань та урочистою посвятою першокурсників у студенти. Проте війна внесла корективи, і цьогоріч святкова концертна програма була замінена зустрічами першокурсників з адміністрацією коледжу, розведеними в часі за відділеннями.
 
   З вітальним словом до першокурсників, викладацького колективу та всіх присутніх звернулася директор коледжу Олена Литовченко, яка побажала здоров’я, перемоги, миру, успіхів, злагоди та розповіла про традиції коледжу й можливості продовження навчання в університеті.
 
   Під час церемонії посвяти у студенти представникам першокурсників Бойку Максиму, Гой Катерині, Колеснику Кірілу, Кравчуку Іллі, Кубраку Юрію, Кулику Владиславу, Лапці Данилу, Мірошнику Владиславу, Покрасьону Дмитру, Фесенкцу Максиму випала честь отримати з рук керівництва коледжу та голови студентської ради символічні Ключ Знань, Залікову Книжку та Студентський квиток і проголосити Урочисту Присягу студента Відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».
 
   Зустріч пройшла у невимушеній доброзичливій атмосфері. Тож хочеться побажати, щоб ця позитивна енергія залишалася зі студентами нового набору протягом усього року.
   Нехай нинішній навчальний рік відкриє перед усіма студентами нові горизонти пізнання себе й світу, викладачів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.
 

Усім нам Перемоги і Миру!

Слава Україні! Героям Слава!

 
 
Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook