На нараді деканів обговорено проект положення «Про видання підручників (навчальних посібників) за рекомендацією вченої ради НУБіП України»

10 листопада 2014 року
10 листопада відбулась традиційна нарада деканів факультетів університету. Відкриваючи засідання, начальник навчального відділу Оксана Зазимко нагадала деканам про активізацію підготовки документації щодо випуску магістрів 2014 року, яка за нормативом має бути подана не пізніше як за місяць до дати вручення дипломів. Оксана Володимирівна звернулась до деканів із проханням подати до кінця тижня робочі навчальні плани підготовки фахівців ОКР «Бакалавр», «Спеціаліст» та «Магістр» всіх форм навчання на 2015-2016 н.р. для  формування загальноуніверситетського навчального навантаження.
 
 
Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх повідомила про послідовність проходження експертизи для видання підручників (навчальних посібників) за рекомендацією вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України. Важливою особливістю положення стало сформування експертних рад, які будуть проводити експертизу підручників та навчальних посібників за схемою розгляду: кафедра – ННІ – навчально-методична рада (експертні комісії) – вчена рада університету. Начальник навчально-методичного відділу запропонувала деканам вносити пропозиції для вдосконалення положення «Про видання підручників (навчальних посібників) за рекомендацією вченої ради НУБіП України». 
 
 
Далі мова йшла про підготовку до святкування Міжнародного дня студента, запланованого на 17 листопада. Даному заходу передуватиме конкурсна програма «НУБіП запалює зірки», яка за словами завідувача кафедри культурології Ірини Майданюк розпочнеться 12 листопада о 16 годині в ауд. 69 1-го навчального корпусу із вокального конкурсу. Далі студенти змагатимуться у хореографічному та оригінальному жанрі 14 листопада. Підбиття підсумків, вручення відзнак і призів очікується на святкуванні 17 листопада о 17 годині в 2-му павільйоні Національного виставкового центру. 
 
 
У ході наради декани познайомилися із новою головою Студентської організації університету - Вікторією Мялук. Вона запропонувала долучитися до розподілу преміального фонду серед найкращих студентів вишу за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка. Попередньо передбачається преміювати 100 найкращих студентів, які гідно відстоюють інтереси університету з урахуванням їх рейтингу.  
 
 
Директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин проінформував присутніх про готовність до проведення тесту на визначення рівня IQ серед студентів на приз проректора з навчальної і виховної роботи 10 листопада. 
 
 
На завершення було обговорено формування змін до положення «Про кращий гуртожиток студентського містечка», а також запропоновано деканам долучитися до формування проекту положення «Про кращий навчальний корпус».
 
Колеснікова О.М., 
начальник відділу магістерських програм
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook