Перемагай труднощі розумом, а небезпеку – досвідом!

31 серпня 2022 року
   У серпневі дні вступної компанії до НУБіП України завітала дружна родина Фролових, адже син Ілля обрав навчання за освітньою програмою «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу».

   Як розповідає Ілля Фролов, одним із пріоритетів у його майбутньому є організація власного успішного бізнесу. Основним прикладом для наслідування є батьки, а саме їх професійні досягнення та авторитет, відданість справі та цілеспрямованість у роботі. Таке відповідальне ставлення до роботи та сімейні цінності родини надихають юнака на досягнення власних вершин.
   Для цього Ілля старанно навчався в гімназії, удосконалював свої аналітичні вміння та комунікаційні навички, активно займався спортом. Переконаний, що в сучасному світі англійська мова є універсальним ключем для розбудови нових контактів та відкриває безмежні можливості для співпраці й бізнесу; саме тому він постійно удосконалює свої знання з англійської мови.

   Для отримання вищої освіти Ілля обрав Національний університет біоресурсів та природокористування, оскільки це один із найпотужніших вітчизняних університетів. Особливо подобаються можливості участі студентів у багатьох наукових й освітніх міжнародних програмах обміну та перспективи проходження виробничої практики у провідних компаніях.
   «Я прагну здобути сучасну якісну освіту в НУБіП України, щоб бути успішним, приносити користь людям та прославляти рідну Україну на міжнародному рівні!» – підсумовує Ілля і з нетерпінням чекає початку першого осіннього семестру.

Тетяна Куць,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook