Робота наставника зі студентами під час очного навчання під час військового стану

27 серпня 2022 року

З початком нового навчального семестру, який розпочався в змішаному форматі для студентів факультету ветеринарної медицини під час військового стану в умовах шестимісячного повномасштабного вторгнення росії на Україну, спонукає до пристосування та внесення змін та коректив у повсякденне життя як студентів так і викладачів.

Так, для студентів 14 групи 3 курсу навчальний рік розпочався в очному форматі з 15 серпня 2022 року. Провівши неодноразові зустрічі в очному форматі, як наставник, було проведено мною ряд інструктажів, щодо правил техніки безпеки під час сигналу сирен «Повітряної тривоги», ознайомив з місцями безпечного укриття, проведено інструктаж у разі виявлення симптомів СОVID-19 та застосування послідовних дій вразі «Хімічної чи радіаційної небезпеки».
З 27 підопічних мені стейкхолдерів, 12 заселились в студентський гуртожиток, до занять в очному форматі приступило 18 чоловік, ще 5 навчаються в дистанційному форматі так, як перебувають за кордоном та 4 не мають змоги добратись до університету.
Також, в дискусії з кожним студентом було обговорено ряд соціальних та поточних справ як особистих, так і загальних, що наразі є актуальними.

Підсумовуючи зустріч зі студентами слід відмітити зацікавленість студентів до очного формату навчання та можливість здобуття практичних навичок в умовах ННВ Клінічного центра «Ветмедсервіс» щосуботи на введеному до навчального плану «Клінічного дня».
По закінченню зустрічі побажав студентам Мирного неба над головою, міцного здоров’я та успіхів у навчанні в цей непростий час.


Наставник 14 групи 3 курсу, к.вет.н, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.Скороходька В’ячеслав СОЛОМОН
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook