Нарада з директорами ННІ: як покращити структуру управління університетом?

7 листопада 2014 року
На нараді з директорами ННІ 7 листопада обговорено покращення структури управління університетом. Ця потреба, за словами першого проректора Ігоря Ібатулліна, викликана також Законом України «Про вищу освіту» та зауваженнями Державної фінансової інспекції. Тому в процесі дискусії та діалогу маємо знайти оптимальний варіант. А директорам ННІ до 15 листопада слід внести свої пропозиції. На переконання проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, проаналізувавши декілька точок зору, повинні прийняти єдине правильне рішення.
 
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко повідомив про необхідність виготовлення технічних паспортів корпусів та гуртожитків. Наразі таку роботу розпочато над 1-им корпусом. Директор ННІ енергетики і автоматики Володимир Козирський запропонував розробити енергетичні паспорти як складові технічних.
 
На нараді акцентовано увагу на проведенні інвентаризації матеріальних цінностей. Також Ігор Ілліч зазначив, що триває перевірка наукових тематик, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів, та  наголосив на відповідальності керівників тематик та директорів інститутів. 
 
 
Під час засідання було проінформовано про розробку проектів положень про преміювання, відрядження та видання підручників (навчальних посібників) за рекомендацією вченої ради університету. Тож директори можуть внести до них свої пропозиції та зауваження. 
 
За інформацією першого проректора, до Дня працівника сільського господарства планується преміювання співробітників університету. А ректор Станіслав Ніколаєнко додав, що є можливість  відзначити також кращих студентів з нагоди Міжнародного дня студента. 
 
 
Крім того, ректор наголосив на необхідності удосконалення планів реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020». Зокрема, уваги потребують оснащення лекційних аудиторій, якість навчання та інше. У планах мають бути відображені конкретні заходи, відповідальні особи за їх виконання та фінансове обґрунтування. Станіслав Миколайович зазначив, що директори і декани повинні проводити зустрічі із викладачами та студентами. В центрі уваги –трудова дисципліна керівників та контроль за навчальним процесом. На завершення Станіслав Ніколаєнко подякував присутнім за подвижницьку працю у залученні благодійних коштів для відбудови 3-го навчального корпусу. 
 
Ольга Наконечна
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook