Безпека та якість освітнього процесу – у фокусі ректорату

22 серпня 2022 року
   22 серпня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша наголосив на можливості вакцинації від коронавірусної хвороби на базі районної поліклініки, чим опікується університетський оперативний штаб. Триває прийом вступних іспитів до аспірантури. У зв’язку з загрозою обстрілів цього тижня під час відзначення Дня Державного прапора та Дня незалежності України масових заходів проводитися не буде. Керівником ННЦ виховної роботи та соціального розвитку призначений Сергій Михнюк.

   Учений секретар Оксана Барановська звернула увагу на оновлення інформації на офіційному сайті університету. Також секретаріат вченої ради зводить загально університетський план роботи на вересень місяць, тому у разі наявності пропозицій – потрібно їх надати.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про поточні питання розвитку наукової діяльності університету, зокрема акцентовано на актуальності проблематики перспективних наукових проєктів, стані фінансування досліджень, проведені координаційної ради з питань науково-технічної діяльності та формуванні чергових випусків університетських наукових журналів. В НДГ завершено збирання зернових, триває підготовка до збирання силосу.

 

   Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський наголосив на завершенні прийому заяв вступників до бакалаврату на базі повної загальної середньої освіти 23 серпня о 18-00. Станом на сьогодні таких заяв подано більше 9,5 тисяч, з них 1757 першим пріоритетом. До магістратури – 1567 заяв.
   Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про надану допомогу в межах майже мільйона гривень.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про надходження коштів сплати за навчання та проживання в гуртожитках.
   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про підготовку кімнат для першокурсників, старту опалювального сезону, аварійні ремонти.

 

   Піднімалося питання роботи служби закладів харчування, зокрема щодо їхньої роботи в суботу під час навчального процесу. Серйозне зауваження було зроблене директору Богдану Дубасу.
   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг освітнього процесу, моніторинг відвідуваності занять. Цей тиждень – активна фаза профорієнтаційної роботи і вступної кампанії.

 

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – продовжити моніторинг освітнього процесу, його якість, явку студентів на заняття. Сергію Кваші – оновити процедуру поселення першокурсників, розробити плани відзначення Днів Державного Прапора та Незалежності. Вадиму Кондратюку – внести пропозиції контролю за збутом врожаю, зимівлі худоби. Валерію Іщенку – провести підготовку до опалювального сезону з урахуванням можливих загроз. Вадиму Ткачуку – поліпшити діяльність їдалень та буфетів служби закладів харчування, внести пропозиції щодо можливого скорочення бюджетного фінансування у 2023 році.

   Питання посилення безпеки протягом 22-26 серпня буде обговорено додатково на засідання розширеного ректорату сьогодні.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook