Близнюк Дарина: для подальшого навчання обирає НУБіП України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

22 серпня 2022 року
  • Вітаю Вас! Розкажіть про себе.

     Добрий день! Звати мене, Близнюк Дарина Володимирівна, нині я закінчила Київський державний коледж туризму та готельного господарства за спеціальністю «Ресторанне обслуговування» та вступаю на основі молодшого спеціаліста на 1 курс скороченого курсу за спеціальністю 181 «Харчові технології».

  • Як Ви дізналися про наш університет та факультет?

     Про Національний університет біоресурсів та природокористування України дізналася з програми телебачення, в якій брала участь декан факультету харчових технологій і контролю якості продукції АПК Лариса Баль-Прилипко. З того часу знайшла сторінку НУБіП в інтернеті, яку постійно відвідую і слідкую за новинками, активним студентським життям.

  • Чим саме вас зацікавила спеціальність?

     З малих років я цікавлюсь приготуванням різних смачних страв, рецептів, які зберігаються в моїй сім’ї і передаються віками. Я розумію, що «Їжа всьому голова». Тим паче, що зараз в нашій країні досить не простий час і потрібно обирати фах, який є необхідним для життя і здоров’я наших громадян. Я розумію, що харчова промисловість буде завжди актуальною і провідною галуззю. Тому моє рішення очевидне, я хочу розвиватися і здобувати важливий фах.

  • Як Ви бачите себе після закінчення навчання на ОС «Бакалавра»?

     Я хочу вивчити тонкощі цієї галузі та стати справжнім професіоналом. І я вірю, що моє найближче майбутнє пов’язане із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

  •  Дякую Вам, Дарина, за бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії-2022 і бажаю досягнення всіх поставлених цілей.

Розмову вела Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook