Фаховий вступний іспит до аспірантури складено успішно

20 серпня 2022, 9:47

 

 

      17 вересня 2022 року відбувся вступний іспит до аспірантури на спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".

    До вступників звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва А. Д. Він зазначив, що навчання в аспірантурі відкриває для здобувачів наукового ступеню багато можливостей, це численні просвітницькі та навчальні заходи, ініційовані різними закладами вищої освіти, громадськими організаціями та науковими спільнотами, що дають змогу молодим і досвідченим вченим здобути нові знання, отримати необхідні у мінливих умовах сьогодення навички та розвинути актуальні компетентності.

     Вступний іспит було проведено в письмовій формі згідно із затвердженою програмою вступних випробувань для здобуття освітньо – наукового рівня "доктора філософії" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", яка охоплює ряд питань, які в сукупності характеризують вимоги до знань і вмінь вступників до аспірантури Національного університету біоресурсів і природокористування України. Програма має міжпредметний характер, охоплюючи такі профілі, як: "Фінанси", "Банківська справа", "Страхування".

    Під час складання іспиту всі вступники показали високий рівень знань та готовність до наукової діяльності. Також абітурієнти мали усну співбесіду з членами комісії, які відмітили відповідний до вимог рівень теоретичних знань вступників, вміння аналізувати, практично застосовувати отримані знання, тому всі вступники отримали високі позитивні оцінки.
       Працюємо на Перемогу разом, тримаємо освітній і науковий фронт!
 
 
Надія Давиденко,
Гарант ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook