Проведення організаційної години у новому навчальному році

18 серпня 2022 року

15 серпня 2022 року у складних умовах воєнного стану в НУБіП України розпочався новий 2022/2023 навчальний рік для студентів денної форми в змішаному (очно-дистанційному) форматі.
Наставник 12 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька Кос’янчук Ніна Іванівна провела організаційну годину. Були розглянуті питання щодо змішаної форми навчання, яка поєднує очний і дистанційний режими. Таке поєднання підходить для різних занять: практичні та лабораторні заняття можуть проводитися в очному режимі, лекційні – дистанційно.
Навчання лікаря ветеринарної медицини не можливе без поєднання практичних навиків і отримання професійного досвіду.

Особлива увага приділялась важливості виконання студентами положень «Інструкцій з дотриманням вимог щодо поведінки під час воєнного стану в Україні та м. Києві» та «Інструкцій з дотриманням правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів» під час організації освітнього процесу.
Відповідно до Конституції України Статті 3. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визначається в Україні найвищою соціальною цінністю.

Сфера освіти, як і всі сфери життя суспільства, зазнала змін в умовах воєнного стану.  Усі ми вчилися та продовжуємо вчитися жити в цих нових умовах: хтось – продовжувати здобувати освіту, а хтось – працювати.

Віримо в перемогу. Слава Україні!

 

Кос’янчук Н.І., доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook