Навчальна тривога на гуманітарно-педагогічному факультеті

16 серпня 2022 року

   В умовах воєнного стану Національний університет біоресурсів і природокористування України одним з перших серед вищих навчальних закладів України розпочав навчальний рік. Цілком логічно, що на перших очних заняттях у гуманітаріїв студентство других-третіх курсів та викладачі на практиці відпрацювали порядок дій при оголошенні повітряної тривоги.
   Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Миколаївна Савицька та заступники декана – Ігор Миколайович Буцик, Богдан Олександрович Назаров та Вадим Миколайович Овчаренко – проводили інструктаж, пояснювали, що і як треба робити, почувши сигнал повітряної тривоги.

   Інна Миколаївна Савицька, завітавши на практичне заняття з української та зарубіжної культури до студентів-журналістів третього курсу, особисто провела їх в укриття. В укритті, де були ще й інші групи, вона ознайомила студентів з умовами перебування, продемонструвала інші кімнати, в яких мають розміщуватися окремі групи.

   Студенти та викладачі не просто на власні очі побачили місце укриття, а й переконалися в його надійності, пересвідчилися, що воно обладнане усім необхідним.
   Хоча навчання були проведені чітко і з усіма необхідними поясненнями, після повернення в авдиторії до студентів завітали заступники декана, щоб за потреби відповісти на запитання, які виникли. Тож майбутні журналісти щиро дякували деканату, усьому керівництву університету за їхню титанічну працю, яка уможливила очне навчання, адже навчання в стінах університету – це не лише якість опанування фахом, а й сприяння психологічній стабільності завдяки безпосередньому спілкуванню в навчальному колективі.

Ярина Пузиренко,
доцент кафедри культурології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook