Початок навчального року в умовах воєнного стану – у фокусі ректорату

15 серпня 2022, 15:00
   15 серпня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як зазначив ректор, відсьогодні розпочався новий навчальний рік. Частина студентів – очно, частина – в дистанційному форматі. Студенти прибули до кампусу і вже заповнили аудиторії. Деканати, дирекції, навчальний відділ проводить моніторинг відвідуваності та перебігу освітнього процесу.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про завершення прийому документів до аспірантури. Більше 260 осіб подали документи, в цьому році маємо більше 140 місць державного замовлення. Розробляється план підготовки до відзначення 125-річчя університету.

 

   Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про перебіг вступної кампанії. Більше шести тисяч абітурієнтів на базі повної загальної середньої освіти та диплома молодшого спеціаліста подали документи до НУБіП України.
   Заступник голови Студентської організації повідомила про початок навчального семестру та планування роботи на ближчий період.

 

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про стан виконання роботи щодо подання кандидатур до складу експертів МОН з оцінювання наукових проєктів, формування чергових випусків фахових наукових видань, поточні питання розвитку наукової діяльності університету.

 

   Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про поселення студентів до гуртожитків. Продовжується підготовка кімнат до прийому першокурсників, таких вже більше 200.
   Начальник відділу дистанційної освіти та координації співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про перебіг вступної кампанії в інститутах та коледжах. Майже 400 випускників відокремлених підрозділів подали документи на вступ до базового закладу. Більшість коледжів та інститути відсьогодні також розпочали освітній процес.
   Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька закцентувала на підготовці до виплати заробітної плати за першу половину місця, нарахування академічної стипендії студентам.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на перемовинах з Китаєм щодо відкриття другої філії університету. Студенти вибороли 50 стипендій університету Тріздорф-Вайнштефан на навчання.

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг аварійних ремонтних робіт. Меблевий та столярний цехи працюють над виготовленням меблів для гуртожитків.

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про старт навчання. Для студентів проведений інструктаж з поведінки під час повітряних тривог. На контролі вступна кампанія та профорієнтаційна робота.

 

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – організований початок навчального року. Сергію Кваші – зустріч деканів та директорів зі студентським активом, нарада з аспірантами та нарада оргкомітету з відзначення 125-річчя університету. Вадиму Кондратюку – видання за результатами SEB-2022, реалізація розпорядження по навчально-дослідному господарству «Ворзель», підготовка до силосування та посівної кампанії. Валерію Іщенку – дотримання санітарно-епідеміологічних обмежень, пропозиції із забезпечення питною водою. Вадим Ткачук – контроль за сплатою за навчання та проживання в гуртожитках.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook