Зустріч куратора зі студентами 2 курсу 3 групи у новому навчальному році

13 серпня 2022 року

 Вже за декілька днів розпочинається новий навчальний рік. На жаль, воєнний стан в країні вимагає нових підходів до організації освітнього процесу. Саме тому досить важливо вирішити ряд питань, що допоможуть здобувачам вищої освіти краще адаптуватися до нинішніх умов навчання.

 
10 серпня відбувалася онлайн зустріч наставника к.е.н., доцента Харченко Ганни Анатоліївни зі студентами 2 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту. Перш за все, наставник поцікавилася станом здоров’я кожного з присутніх та їх місцезнаходженням. Також присутні ознайомилися із правилами поведінки здобувачів вищої освіти під час воєнного стану. Ганна Анатоліївна ще раз акцентувала увагу на інструкціях з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році.
Наступним обговорили питання щодо організації навчального процесу. Наставник ознайомила студентів із розкладом занять на перший семестр, наголосивши на відповідальному ставленні до навчання.
Одним із питань, яке цікавило студентів, було поселення в гуртожиток. Наставником було проінформовано про документи, що необхідні при поселенні, графік поселення та правила перебування в гуртожитку під час воєнного стану.
Наприкінці зустрічі Ганна Анатоліївна побажала всім здобувачам освіти гарного та успішного навчального року.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook