Надія Колеснікова: обираю нутріціологію—науку про харчування, яка створена задля того, аби зробити людей щасливішими, а їх життя — кращим

12 серпня 2022 року

     Саме так пояснює вибір факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК для навчання в магістратурі за ОП «Нутріціологія» Надія Колеснікова.

  •  Розкажіть будь ласка, про себе.

     Мене звати Колеснікова Надія і мені 22 роки. Я позиціоную себе як активну та позитивну людину, що полюбляє зустрічі з друзями, катання на велосипеді, гру в настільний теніс, йогу, плавання, але прекрасно розумію, щоб вести своє активне життя, мені потрібна енергія, яку людина перш за все отримує з їжі. Як казав Гіппократ:  «Ми є те, що ми їмо» і я переконана, що якісна їжа впливає як на наше фізичне здоров’я, так і на психічний стан. Проте якісної їжі недостатньо, харчування має бути раціональним та збалансованим, а продукти правильно поєднуватись між собою.

 

  • Де Ви навчались зараз та який фах хочете обрати в майбутньому?

    Я навчалася у Київському Національному Лінгвістичному Університеті на факультеті германської філології за спеціальністю середня освіта. Ще з дитинства я полюбляла дивитися наукові програми про тварин та людей, запамятовувала цікаві факти пов’язані з нашим організмом та розповідала про вивчене друзям і родичам. Мені подобалося розповідати цікавинки і допомогати людям, якщо ця інформація була для них корисною. Всі говорили, що напевне я буду лікарем або ж учителем і зараз я розумію, що хочу пов’язати себе з нутріціологією, адже нутріціологія — це наука про харчування, вона пов’язана із медициною і з людьми. Вона створена задля того, аби зробити людей щасливішими, а їх життя — кращим.

  • Розкажіть, де Ви дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?

 Про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України я дізналася від своєї тітки, яка навчалася та продовжує навчання в аспірантурі на цьому факультеті. Вона розповіла мені про цю близьку для мене спеціальність і я ознайомилася з нею детальніше на сайті НУБіП.

 

  • Що Ви очікуєте від навчання в нашому університеті?

     Навчаючись у університеті мені хотілося б поглиби свої знання, розкрити проблему мікробної екології людини, ознайомитися із основними складовими харчових продуктів і їх значенням для здоров’я людини. Я вважаю, що набуті раніше знання також допоможуть мені, наприклад, читати науково-популярну та оригінальну літературу зі спеціальності, бути в курсі останніх відкриттів та допомагати своїми знаннями людям, які цього потребують, будь то спортсмени, діти чи інші.

 Розмову провела Юлія Слива
доцент кафедри стандартизації та сертифікації с-г продукції

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook