Освітня програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – це можливість здобути одну із найактуальніших професій сьогодення!

9 серпня 2022 року
Національного університету біоресурсів і природокористування України
   У цей складний час, коли на нашу землю прийшла війна і українське суспільство живе в нових реаліях, ми маємо робити все можливе для нашої спільної Перемоги: військові зі зброєю ідуть боронити країну, гнати ворога із нашої території, а ті, хто залишаються в тилу, мають відбудовувати економіку та соціальну інфраструктуру.

   Завдяки руху України до ЄС та міжнародній фінансовій підтримці, яка надається нашими партнерами, зараз з’являється все більше можливостей відновлення і переоснащення економіки та суспільства. Міжнародні організації, уряди України та інших країн пропонують цільове безповоротне фінансування соціальних проектів та малого бізнесу, яке виділяється у формі грантів.

   Зокрема, Кабінет Міністрів України нещодавно запустив такі грантові програми для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва як:
• мікрогранти для створення власного бізнесу;
• гранти для розвитку переробного підприємства;
• державне фінансування закладки саду;
• кошти для розвитку тепличного господарства;
• грант на реалізацію стартапу, у тому числі в сфері ІТ.

   Для участі у грантовому фінансуванні необхідно підготувати бізнес-план майбутнього підприємства та подати разом із заявкою на розгляд фінансових установ.

  Аналогічні програми не лише для стимулювання малого бізнесу, а й для вирішення соціальних завдань та побутових проблем територіальних громад в Україні реалізують міжнародні організації та донори. Слід також відмітити, що 15-20 років тому, коли наш найближчий сусід – Польща приєдналась до Європейського Союзу, гранти стали одним із важливих інструментів для підтримки її малого та середнього бізнесу і активного розвитку її економіки.

   Як показує практика, українське суспільство відчуває гостру потребу у фахівцях із грант- та інвестиційного менеджменту. Саме цю проблему кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту і пропонує допомогти вирішити. Адже безпосередньо пошуку грантового фінансування (як зарубіжного так і вітчизняного), підготовці грантових заявок, розробці проектів і бізнес планів, залученню та освоєнню інвестицій ми навчаємо на освітній магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

   Ми запрошуємо всіх зацікавлених громадян України (і не тільки України), хто має базову вищу або вищу освіту на рівні спеціаліста чи магістра будь-якої спеціальності, для здобуття другої вищої освіти та отримання важливих знань та навичок із:
• розробки та реалізації соціальних та бізнес проектів;
• пошуку фінансування для власних бізнес ідей або соціальних проектів;
• вибору найкращих міжнародних програм і грантів для участі в них;
• написанні заявок на отримання грантового (безповоротного) фінансування;
• оцінки ефективності інвестиційної діяльності та міжнародних проектів;
• особливостей проведення перемовин з потенційними інвесторами Ваших проектів;
• розрахунку фінансування розроблених інвестиційних проектів за допомогою відповідного програмного забезпечення.

   Звертаємо увагу!!! В цьому році спрощено умови вступу: не потрібно здавати ЄВІ (єдиний вступний іспит з іноземної мови) та ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування з менеджменту) – буде лише фаховий іспит та співбесіда.

   Навчання триває 1,5 роки як для денної так і для заочної форми.

   Крім того, навчаючись у нас, за бажанням, можна за два роки отримати два державні дипломи: один НУБіП України, а другий європейський – Поморської академії (м. Слупськ, Польща) або Університету Foggia (Італія).

Більше інформації про магістерську програму за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/31832

Ви ще маєте трохи часу на прийняття рішення і подачу документів. Не проґавте свій шанс!

   Ми відкриваємо Вам двері можливостей і хто зайде в них – змінить своє життя назавжди! Крім того, своїми діями Ви допоможете відновити економіку та відродити Україну!

 

Колектив кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook