Очне навчання і спілкування з людьми дає свій плюс для розвитку людини, як особистості – переконана мама абітурієнтки спеціальності «Соціальна робота» Черновол Альона

5 серпня 2022 року

 Сьогодні нам випала можливість взяти інтерв’ю у нашої абітурієнтки Черновал Валерії Олександрівни – яка прагне вступити на навчання на бакалаврську програму зі спеціальності «Соціальна робота» на гуманітарно-педагогічний факультет.

  • – Коротко про себе.

Я закінчила навчання у «Васильківському Фаховому Коледжі Національного Авіаційного Університету», здобула рівень освіти «молодший спеціаліст з соціальної роботи». Творча, приймала участь у мистецьких конкурсах, люблю малювати, цікавлюсь арт-терапією.

  • – Чому обрали соціальну роботу?

Я очікую, що ця бакалаврська програма дасть мені можливість зміцнити свою теоретичну базу знань, яку я зможу пізніше використати в практичних умовах. Завдяки їй я зможу стати справжнім фахівцем своєї справи. Особливо мені цікаво вивчати сферу консультування та надання соціальної допомоги сім’ям. Багато моїх знайомих і друзів мають проблеми у сім’ях та не знають до кого звернутися за допомогою. Тому після закінчення навчання я б хотіла побудувати свою кар’єру як соціальний працівник у справах сімей, оскільки, на мою думку, сьогодні дуже мало уваги приділяється соціальним проблемам у сім’ї і є великий попит на таких спеціалістів.

  • – Якій формі навчання надаєте перевагу?

Очна форма навчання – однозначно. Тому, що цікаво більше спілкуватись із людьми, розвивати соціальні навички. Мама Альона Василівна підтримує навчання Валерії очно: «Спілкування з людьми дає свій плюс для розвитку людини, як особистості».

  • – Які Ваші очікування від навчання?

Хочу отримати практичні навички допомоги людям у стресових ситуаціях під час навчання.

Вікторія Будегай,
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook