Тараканов Роман: з дитинства цікавлюсь харчовими технологіями

5 серпня 2022 року
НУБІП України
     Саме так озвучив свої вподобання випускник школи з Полтави, який планує навчатись на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
     -Чому саме харчові технології? Що Тебе наштовхнуло на вибір такої професії?
     Мої батьки лікарі, тому допомагати людям як і вони я мрію з дитинства. Медицина мене ніколи не цікавила, тому я обрав іншу галузь. Ще з юного віку я цікавлюсь приготуванням їжі, технологіями виробництва різної харчової продукції і хочу стати висококваліфікованим фахівцем у цій сфері.
     -Романе, розкажіть будь ласка про себе.
     Добрий день! Я проживаю в мальовничому місті Полтава. Основна частина мого життя пов’язана зі школою. Протягом навчання брав активну участь у шкільному житті, часто запрошувався модератором позакласних заходів. Був членом «парламенту лідерів» школи та старостою класу. В університеті я також планую бути активним учасником як освітнього, так і культурного життя. Також рав участь у Всеукраїнській олімпіаді НУБіП України з математики, української мови та історії України. Вона допомогла мені краще підготуватися до складання Національного мультипредметного тесту.
 
     Володію англійською мовою на рівні B2, що відкриває мені доступ до більшої кількості інформації. Я не збираюсь зупинятися на досягнутому і буду покращувати свої вміння.
     У 2019 році писав роботу МАН з дослідження якості питної води, але через карантин не зміг її завершити. Я проводив досліди над водою з різних міст Полтавської та Чернігівської областей. Це була дуже цікава практика.
Володію програмами з обробки фотографій, відео, створення анімацій. У 2018 році посів четверте місце на всеукраїнському конкурсі «iTalent» в номінації «Відеомонтаж».
     З 2013 по 2019 рік займався Кіокушинкай карате, маю восьмий кю-ступінь. Неодноразово здобував призові місяця на всеукраїнських змаганнях з куміте, ката, кросфіту. 
 
     Надалі мій спортивний шлях не завершився і вже з 2019 року і до тепер професійно займаюся футболом, прагну просуватися в спортивній кар’єрі та представляти ваш, а у майбутньому сподіваюсь і мій, університет на змаганнях саме з цієї дисципліни.
 
   
 Закінчивши ліцей нагороджений похвальною грамотою за особливі досягнення у вивченні фізичної культури та технологій.
     -Що Ти очікуєш від навчання в нашому університеті?
     Під час навчання сподіваюся стати частиною студентського колективу саме вашого університету. Я впевнений, що саме в вашому університеті я отримаю необхідні знання та навички, для того щоб стати справжнім префесіоналом своєї справи.
 
 
 
Розмову провела Марія Жеплінська
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook