Дар’я Бутовська обирає освітню програму «Облік і аудит» у НУБіП України

2 серпня 2022 року
        - Доброго дня! Розкажіть коротко про себе.
        - Мене звати Дар`я Бутовська. Я народилася у Донецьку, але пізніше переїхала до Маріуполя. У Маріуполі майже закінчила школу №52, але після початку повномасштабних військових дій вимушена була знову евакуюватися та продовжила навчання в Київській онлайн - школі «Оптіма».

       - Звідки Ви дізналися про НУБІП України?
    - НУБІП України мені порадили родичі. І справді, коли я прочитала інформацію про університет, то дізналася багато цікавого. Я відвідала університет і могла переконатись, що вся інформація, яка розміщена на сайті, в інтернет-ресурсах відповідає дійсності. У НУБіП України здійснюють підготовку фахівців за великою кількістю спеціальностей, компактно розташовані навчальні корпуси та величезне студентське містечко, зовсім поряд ліс, парк та озера. Дуже мальовниче місце.
       - Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»?
      - Освітня програма «Облік і аудит», на моє переконання, є універсальною і дуже перспективною, оскільки дозволяє розвиватись за двома професійними напрямками – обліку та аудиту. Такі фахівці потрібні всюди: підприємствах, малому бізнесі, готелях, ресторанах, магазинах. Я багато читала про спеціальність і знаю, що вона дозволяє працювати дистанційно в межах нашої країни та за кордоном, що особливо актуально в сучасних умовах. Ця професія має давню історію і є необхідною в будь-якій сфері діяльності, оскільки всім потрібні добре навчені мові бізнесу люди. На моє переконання, фахівці з обліку та аудиту на ринку праці мають попит та фінансово забезпечені.
        - Які Ваші захоплення?
        - Мені подобається грати у волейбол. Я люблю проводити час зі своєю родиною та друзями. Також мені подобається б’юті сфера.
 
        - Про що мрієте найбільше?
      - Я мрію знайти себе та свою улюблену справу, від якої я би отримувала тільки задоволення. Сподіваюся, що університет та студентське життя допоможе мені у цьому.
 
        - Що Ви очікуєте від навчання в університеті?
       - Я очікую на навчання, від якого неможливо буде відірватися. І я впевнена, що у НУБІП України так і буде. Також сподіваюсь на нові цікаві знайомства. Впевнена, що зможу прогулятися величезною територією університету з новими друзями, влаштувати пікнік. Прагну стати справжнім професіоналом та побудувати успішну кар’єру у майбутньому.
 
      - Даша, щиро дякую за розмову!  Бажаю успішного навчання на обраній програмі, втілення Ваших мрій і Перемоги та Миру нашій країні!
 

Розмову вів Володимир Литвиненко,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook