Богдан Яковін обирає навчання за ОП «Адміністративний менеджмент» у співпраці з проєктом «Агрокебети»

3 серпня 2022 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Наша розмова сьогодні з абітурієнтом, - Богданом Яковіним, що закінчив бакалаврат за спеціальністю «Менеджмент» з професійним спрямуванням «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (з англомовним викладанням) в НУБіП та вирішив продовжити поглиблювати свої знання за програмою «Адміністративний менеджмент», що є базою співпраці бізнесу та освіти в НУБіП України через проєкт «Агрокебети».

 

Богдане, розкажіть, будь ласка, про себе, свої захоплення.


З дитинства займався дзюдо, саме більше захоплювався спортом, займав як призові місця, так і вигравав чемпіонати починаючи від області, закінчуючи міжнародними турнірами.
За характером я дуже цілеспрямована людина, відданий своїй справі та завжди доводжу розпочате до кінця.

Богдане, чому Ви вирішили вступати саме на освітню програму «Адміністративний менеджмент» і долучитись до учасників проєкту «Агрокебети» у НУБіП?

Ще одразу після коледжу я вирішив поступити в НУБіП, оскільки чув тільки хороше від своєї тітки, що в свій час закінчувала цей університет. І не помилився. Тому питання в який університет подавати документи на магістратуру навіть не стояло. Обрав проєкт «Агрокебети», тому що хочу отримати знання від реальних практиків та попрацювати в одному з агрохолдингів, що є безпосередніми учасниками проекту. Взагалі, ще ніде не бачив подібного проекту, де бізнес та університет працюють разом, готуючи вже працівника під конкретні вимоги ринку.

Богдане, що Ви очікуєте від навчання на цій магістерській програмі?

Очікую здобути нові знання, покращити свої професійні навички, хочу потрапити на практику за програмою у відомий агрохолдинг та розвиватись там як спеціаліст.

Після закінчення навчання планую працювати по спеціальності, розпочати з чогось малого, а вже далі стати висококваліфікованим спеціалістом в агробізнесі.


Спілкувалася Олександра Ралко,

доцент кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекономічної діяльності
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook