Професійний розвиток викладачів та аспірантів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

27 липня 2022 року

 Освіта — скарб,
праця — ключ до нього.

П. Буаст 

            В нашій рідній і найкращій Україні триває війна, розв'язана злочинним керівництвом росії та їхніми поплічниками з білорусі.
Героїчні ЗСУ та весь український народ ніколи не поступляться своїми цінностями і суверенітетом нашої Батьківщини. Кожен день війни наближає нашу Перемогу, в яку ми віримо і в якій не сумніваємось. Нашим головними фронтом лишається здоров'я наших пацієнтів, яке залежить від наших знань і навичок. Вважаємо своєчасним та необхідним відновлення проведення заходів безперервного професійного розвитку з різних спеціальностей. Професійний розвиток − це набуття працівником нових компетенцій, знань, умінь і навиків, які він використовує чи буде використовувати у своїй професійній діяльності, а саме у викладацькій діяльності.

            Тож, 30 червня та 1 липня 2022 року, в онлайн форматі проведено захід Національній фаховій школі «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини 2022».

 

 

        Захід розраховано для спеціалістів із гастроентерології, дитячої гастроентерології, терапії, сімейної медицини, педіатрії, дієтології, нутриціології, ендокринології, громадського здоров'я, психології, неврології, неонатології, геронтології, ревматології, кардіології.


          
  Напрямки роботи заходу:

  • Науковий симпозіум «Психо-емоційний та когнітивний вплив харчування».
  • Секція Британської дієтологічної асоціації «Відкриття нових можливостей для дієтологів України».
  • Презентація Європейської федерації дієтологів.
  • Науковий симпозіум «Харчування та метаболічні розлади».
  • Науковий симпозіум «Дієта та можливості управління композицією і функціональним станом мікробіому кишківника».
  • Науково-практична секція «Практична дієтологія в умовах воєнного часу».

      Всі зареєстровані учасники додатуть до особистого освітнього портфоліо 20 балів та отримають склавши тестування сертифікат. Бали нараховуються за критеріями нарахування балів безперервного професійного розвитку відповідно до Додатку 4 Порядку проведення атестації лікарів, що затверджений наказом МОЗ України від 18.08.2021 № 1753 "Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 22 лютого 2019 року № 446 Зареєстрований у Міністерстві юстиції України 13 жовтня 2021 року за № 1338/36960" https://moz.gov.ua/uploads/6/33666-dodatok_4_kriterii.pdf

       Захід внесено до Переліку заходів БПР 2022 року.

       Запис заходу дійсний упродовж липня, за бажанням можете прослухати https://med-expert.com.ua/webinars/6021d0b2-f8d6-5a42-84b4-6d22a633bfdf

 

Перемоги та миру Україні!

 Слава Україні!

 Слава Героям України!

 

 

Тетяна Розбицька,
PhD, заступниця декана
факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook