Маргарита Вежичаніна прагне вдосконалити знання в магістратурі НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит»

26 липня 2022 року
  • Доброго дня! Представтеся, будь ласка. 

     — Мене звати Маргарита Вежичаніна. В 2019-му році я завершила навчання в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця на факультеті консалтингу та міжнародного бізнесу за спеціальністю «Облік і аудит», здобувши освітній ступінь «Бакалавр». Під час навчання писала наукові статті та приймала активну участь з ними на конференціях. 

 

  • Скажіть, Маргарито, чим Ви захоплюєтеся?

     — Стосовно захоплень… я думаю це щось про те, що дозволяє одночасно розвиватися та відпочивати, для мене це однозначно книги та фільми, для того щоб приємного провести час є безліч варіантів, наприклад, активний відпочинок в парку або подорожі зі знайомими. Вважаю, що не важливо чим ти займаєшся, а головне, щоб це приносило радість та щастя. Я помітила, що коли займаєшся тим, що тобі подобається, успіх гарантований. Тому я дуже хотіла, щоб моя майбутня професія була якось пов’язана з моїм захопленням.

 

  • Чому Ви вирішили продовжити навчання в магістратурі за освітньою програмою «Облік і аудит»?

    — Отримавши ступінь бакалавра я вирішила, що буду йти в магістратуру, тільки після того, як визначусь, буду я працювати за фахом чи ні. Після навчальної практики я залишилась працювати на тому ж підприємстві, де потім пропрацювала майже 3 роки, я побачила в собі потенціал та хист до бухгалтерії тому і вирішила, що для подальшого кар’єрного росту мені необхідно здобути цей рівень. Тим більше, що професія бухгалтера є престижною та конкурентоспроможною на національному та міжнародному ринках праці

  • Що стало причиною вибору саме НУБіП України?

     — Під час вибору ЗВО я зіткнулася з таким завданнями пріоритетності: зручне місцезнаходження, якісна освіта, викладачі з досвідом роботи за фахом викладання, терміни навчання та вартість навчання. Найбільш вдалий вибір, на мою думку, це саме НУБіП України. 

  • Які у Вас очікування від навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит»?

    — Перш за все прагну вдосконалити та оновити знання із фаху, які я вже отримала раніше, поглибити знання з розробки і використання інформаційних систем і технологій в обліку та здобути навички для ведення особистого бізнесу в майбутньому.

 Розмову вела Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook