Вікторія Радковська: Разом із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК: Цінності. Досвід. Знання. Компетентності. Технології для формування успішної особистості

25 липня 2022 року

    Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів продовжує практику розмов перед вступом до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

      Раді познайомити з майбутньою студенткою – Вікторією Радковською.

  • Мої вітання, Вікторія! Розкажіть про себе.

     Добридень! Звати мене Вікторія Радковська, мені 19 років. Родом я із села Велика Мечетня, Кривоозерського району Миколаївської області. В цьому році закінчила Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету, в якому здобула професійну кваліфікацію: «Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва». На даний час готуюся приєднатися до лав студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Чому Ви обрали саме цей університет?

     Визначившись ким я мрію стати в майбутньому, я вирішила, що треба обрати гарний навчальний заклад. Саме НУБіП України як варіант для подальшого навчання порадила мені викладачка з коледжу, в якому я навчалася. З пошуку в мережі «Інтернет» я потрапила на сайт університету, з омріяною спеціальністю 181 «Харчові технології», на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Після його перегляду я зрозуміла, що хочу стати частиною життя, яке вирує в університеті.

  • Чого Ви очікуєте від навчання в НУБіП України?

     Кожен абітурієнт повинен визначитись з вибором вишу для подальшого навчання, щоб здобути фах, який дасть перспективи в житті.

     НУБіП має високий рейтинг серед вишів України і є одним із найперспективніших у державі.

      Загалом переглянувши сайт університету я зрозуміла, що неймовірно дружній навчальний заклад із високим рівнем патріотизму, у якому працюють професійні викладачі та надзвичайно потужна матеріально-технічна база та її доступність для студентів.

     Не менш важливим є те, що студентам університету доступні сприятливі умови для здорового дозвілля та затишного проживання. Я впевнена, що в НУБіП України будуть створені всі необхідні умови для якісного  навчального процесу, а використання технологій дистанційного навчання під час організації здобуття вищої освіти, не буде перешкодою ні під час карантину та інших надзвичайних обставин.

  • Чому обрали факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

     Склад харчової продукції та її якість, проблеми харчування – це ті речі, якими я цікавлюся змалечку та отримую задоволення від нових знань у цій сфері. Розуміючи актуальність та важливість харчової галузі, особливо у ситуації війни в нашій країні, я вирішила у майбутньому стати фахівцем у харчовій галузі, обравши освітню програму «Харчові технології». Ознайомившись з її змістом, маю впевненість, що ті обов’язкові навчальні дисципліни, які вона передбачає, дадуть мені можливість стати висококваліфікованим спеціалістом та реалізувати свої професійні плани.

  • Вікторія, і наостанок, ким Ви себе бачите після закінчення навчання? Які Ваші плани на майбутнє?

      Я планую стати успішною людиною. І я впевнена, що безперечно нею стану! Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – професіонали в своїй галузі. І я переконана, що НУБіП – це мій квиток у світле майбутнє!

 Вікторія щиро дякую за розмову. Бажаю успішного проходження вступної кампанії та радо чекаємо Вас вже у якості студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Розмову вела
Наталія Слободянюк
завідувач кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook