Сніжана Тупик із Чернігівської області: обирає факультет харчових технологій та НУБіП першим пріоритетом

25 липня 2022 року

     Сніжана Тупик, випускниця Лемешівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Чернігівської області – хочу у майбутньому стати у висококваліфікованим та успішним фахівцем у галузі харчової промисловості, досконало оволодіти професійними секретами майстерності, саме тому мій вибір – факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

 

      Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

       Я завжди мріяла бути харчовим технологом, бути відповідальною за корисну їжу та здоров’я людей, тому мій вибір припав саме на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який готує фахівців з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології».

 

       Чому Ви обрали саме спеціальність «Харчові технології»?

       Харчова промисловість завжди вважалася для України пріоритетною і стратегічно важливою галуззю, а особливо зараз, яка здатна забезпечити не тільки потреби внутрішнього ринку, а й забезпечити вагоме місце нашої держави серед країн-лідерів з виробництва харчових продуктів. Продукція, що виробляється харчовими підприємствам, належить до товарів першої необхідності, тому така спеціальність потрібна нашій державі. Життя кожної людини залежить в тому числі та від спожитих харчових продуктів і важливо, щоб вони були якісними і безпечними. Я в майбутньому хочу бути відповідальною за ті продукти, які буду виготовляти. І це ще один з аргументів, чому саме спеціальність «Харчові технології» мені імпонує.

 

      Які Ваші враження від відвідування факультету? 

      Побувавши в лабораторіях факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які справили на мене захоплююче враження – сучасні, потужні, з новим лабораторним обладнанням, де скоро буду я з одногрупниками робити різні дослідження. Я впевнена, що саме в стінах НУБіП України я відшукаю себе як спеціаліст із харчових технологій.

            Як ведете підготовку до вступу в університет?

        Зараз активно готуюся до написання національного мультитесту, багато читаю і ходжу на курси, щоб успішно скласти його. Також цього року обов’язково потрібно подати при вступі мотиваційний лист, саме зараз активно пишу його, щоб отримати максимальні бали.

       Дякую Вам за живе та цікаве інтерв’ю і будьте впевнені – Ви обрали найкращу спеціальність! Бажаю Вам успіхів!

 

  

Слава Україні! Слава Героям України!

Бажаємо всім миру та перемоги! 

 

Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook