УЧАСТЬ ГУРТКІВЦІВ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПРОБЛЕМИ АГРАРНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ»

6 червня 2022 року
26 травня 2022 року на базі ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» в режимі онлайн відбулась Міжнародна науково-практична конференція«Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь», м. Ніжин.
Мета конференції: Пошук рішень з розробки та впровадження сучасної техніки та технологій в агропромислове виробництво, а також поширення наукових теоретичних і практичних знань серед учених, викладачів, студентів, аспірантів, докторантів та зацікавлених осіб.
У роботі конференції брали участь члени наукових студентських гуртків кафедри надійності техніки. Зокрема з доповідями виступили:
  1. Ясінський В. О. студент магістратури, НУБіП України, доповідь на тему: «ДОСОБЛИВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ КОМПЛЕКСІВ МАШИН І ОБЛАДНАННЯ» - НовицькийА. В., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  2. Дубровіна О. О. студентка магістратури, НУБіП України, доповідь на тему:«ПІДВИЩЕННЯ РЕСУРСУ БУРЯКОЗБИРАЛЬНИХ КОМБАЙНІВ» - Ружило З. В. к.т.н. доцент, керівник та співдоповідач.
  3. Півень О. Ю. студент магістратури, НУБіП України, доповідь на тему:«ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ДРОНІВ В АГРАРНІЙ СФЕРІ» - Мельник В. І., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  4. Денисенко М. М., студент магістратури, НУБіП України, доповідь на тему:«ДІАГНОСТУВАННЯ ПАЛИВНИХ СИСТЕМ ДВИГУНІВ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРАННЯ» - Ревенко Ю. І., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  5. Солдатов В. М., студент 1-го курсу, НУБіП України, доповідь на тему:«ПЕРСПЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДВИЩЕННЯ РЕСУРСУ РІЖУЧИХ АПАРАТІВ КОСАРОК» - Банний О. О., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  6. Непростий Н. В., студент магістратури, НУБіП України, доповідь на тему:«ОСОБЛИВОСТІ ТО І ПОТОЧНОГО РЕМОНТУ ПОСІВНОЇ ТЕХНІКИ» - Попик П. С., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  7. Гура М. М.,студент 4-го курсу, НУБіП України, доповідь на тему:«АНАЛІЗ МЕТОДІВ КОНТРОЛЮ ВІДХИЛЕНЬ РОЗТАШУВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ БЛОК-КАРТЕРІВ» - Бистрий О. М.,ст.. викладач, керівник та співдоповідач.
  8. Осипчук Б. М., студент, НУБіП України, доповідь на тему:«СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДНОВЛЕННЯ ГІЛЬЗ ЦИЛІНДРІВ ДВИГУНІВ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРАННЯ», - Сиволапов В. А., ст. викладач, керівник та співдоповідач.

 


  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook