Гирьовий спорт – спорт для всіх

21 липня 2022 року

 16 липня 2022 року у місті Києві на території УРБАН парку (ВДНГ) відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх». Цей захід організований Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України у співпраці та за сприянням БФ «Єдність ЮА» та БФ «Патріот ЮА».

     Основною метою заходу є організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян та умов для занять фізичною культурою та спортом, а також демонстрація різноманітних видів фізичної активності.
     У рамках заходу був представлений гирьовий спорт за участю  професійних спортсменів, де кожен бажаючий зміг спробувати для себе щось нове та отримати цінні призи та сувеніри. Від нашого університету у заході взяла участь збірна НУБіП України з гирьового спорту під керівництвом Віталія Андріяша.
 
     Ілля Фурса (факультет захисту рослин біотехнологій та екології) виступив у вправі поштовх довгим циклом  20 кг+20 кг і за 10 хвилин виконав 105 повторень. Також продемонстрували свою майстерність у вправах з гирями представники гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Фізична культура і спорт» Євгенія Кедич та Петро Шишков.
  
     По завершенню майстер класів з гирьового спорту, спортсмени спробували свої сили на локації Федерації стронгмену України і отримали призи та зробили фото з Сергієм Конюшком та Василем Вірастюком.
 
Віталій Андріяш,

викладач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook