ОБИРАЮ ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ: Бліц-інтерв'ю з абітурієнткою Марією БАЛИДІНОЮ

20 липня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   - Розкажіть, будь ласка, про себе.
   - Мене звати Балидіна Марія. Народилася й виросла у Києві, тут же і закінчила Технічний ліцей. Однак, не дивлячись на технічну освіту, світ тварин захоплював мене з дитинства; ще підлітком я почала займатись кінним спортом. Після отримання атестату остаточно зрозуміла, що хочу пов'язати свою майбутню роботу із тваринами.

   - Чому вирішили здобувати вищу освіту? Переваги вищої освіти.
   - Для мене важливо здобути вищу освіту, оскільки вона є необхідною умовою для становлення спеціалістом: надає широкі професійні можливості, відкриває нові кар'єрні горизонти.

   - Чому Ви обрали НУБіП України? Звідки дізналася?
   - НУБІП України - єдиний університет у Києві, де є спеціальність «Ветеринарна медицина» і тут добре готують фахівців. Про НУБіП я знаю давно, добре знайома із життям факультету, освітнім процесом, адже тут закінчує четвертий курс моя старша сестра.

   - Які переваги для вас є вирішальними у виборі навчального закладу?
   - Враховуючи те, що я розповіла, не дивно чому я обрала найкращий аграрний університет України для подальшого навчання. Я хочу подати документи для навчання на факультет ветеринарної медицини. Вибір є свідомим, оскільки у мене за плечима кілька місяців практики у відомій приватній вететеринарній клініці.

   - Якій спеціальності віддаєте переваги і чому?
   - Моє бажання вступити на спеціальність ветеринарної медицини викликано багаторічною роботою з чудовими тваринами - конями. Я змалку ними захоплювалася, а коли вперше потрапила до стайні, то зрозуміла, що готова завжди дізнаватися щось нове у кінній сфері, адже скільки б часу не проходило, моя любов до цих чудових істот лише зростає.

   - Чим цікавитеся окрім навчання?
   - Окрім навчання приділяю багато уваги спорту. У школі професійно займалася волейболом, згодом відкрила для себе деякі дисципліни у кінному спорті. Неоднократно виїздила на змагання - дух суперництва є невід'ємною частиною мого життя.

   - Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
   - У майбутньому мрію стати кваліфікованим фахівцем своєї сфери діяльності та зробити внесок у розвиток кінної галузі України.

   - Щиро дякуємо за розмову, Маріє, та бажаємо успіхів у здійсненні Вашої мрії!

Розмовляли:
Петро Федишин, студент 5 курсу факультету ветеринарної медицини, гуртківець;
Лілія Калачнюк, професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого,
керівник наукового гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції
обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook