Андрій Концаренко обирає спеціальність «Агроінженерія» у НУБіП України: мрію навчитися удосконалювати агротехніку, полегшувати працю людей однієї з найдавніших професій – хлібороб, сприяти відновленню та процвітанню нашої рідної України

15 липня 2022, 13:08
м. Київ НУБіП України

 


• Добрий день! Представтеся та розкажіть про себе.

— Концаренко Андрій Геннадійович, випускник Чернівецького багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. Отримав свідоцтво з відзнакою. Готуюся до складання національного мультидисциплінарного тесту. Планую вступати до бакалавратури Національного університету біоресурсів і природокористування України на спеціальність «Агроінженерія».


• Як Ви дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України та, зокрема, про цю спеціальність?

— З дитинства мене цікавила різна техніка, її будова. Завжди нові машинки в перші ж години розбиралися та удосконалювалися на мій смак. Коли настав час задуматися над майбутньою професією, вирішив стати інженером. Під час пошуку в мережі Інтернет натрапив на сайт Університету. Опрацював інформацію для вступників та вирішив це саме те, чого я прагну. Національний університет біоресурсів і природокористування України – заклад вищої освіти, який здатний здійснити мою мрію.

 

• Чому ви обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— На мою думку, саме цей Університет здатен розкрити мої можливості та розвинути хист до обраної професії агроінженера.

 

• Чому Ви обрали саме спеціальність «Агроінженерія»?

— Мрію навчитися створювати нову та удосконалювати вже існуючу агротехніку, полегшувати працю людей однієї з найдавніших професій – хлібороб, сприяти відновленню та процвітанню нашої рідної України.

 

• Що ви очікуєте від навчання в університеті?

— Я хочу навчатися у сучасному професійному освітньому закладі. Знайти нових друзів, отримати гідну професію, отримати хороший старт у житті. Цікаво проводити час та досягти успіхів у навчанні.

 

• Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

— Хочу стати відмінним агроінженером, який зробить багато для себе, сім’ї, людей та моє держави України!


Інтерв’ю з абітурієнтом провів
доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту
імені М. П. Момотенка
Руслан ШАТРОВ

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook