Роман Буяновський: бути фахівцем у сфері міжнародних відносин – це гідно представляти свою державу на міжнародній арені!

14 липня 2022 року

 – Добрий день! Дякую, що погодились на інтервʼю. Розкажіть, будь ласка, про себе.

 

Добрий день! Мене звати Буяновський Роман. Я в цьому році закінчив навчання ОС Бакалавр, гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

 

 

Мої хобі дуже незвичні та зазвичай мають активний стиль – велосипедний спорт, катання на вейку (типу серфінг), плавання, тренування в залі. Люблю подорожувати, як рідною країною так і за кордоном. Виходить не часто, але із задоволенням! Я прихильник гедонізму, тому вважаю, що головне в житті, це – задоволення! Звісно, в кожного воно своє, але якщо дивитись у напрямі майбутнього, просто так чи без мотивації та дії, у тебе навряд чи буде все гедоністично! Оскільки для цього треба багато старань та наполегливості. Тим більш якщо ти закінчив Бакалаврат чи Магістратуру, якраз час проявляти себе та будувати своє майбутнє! Створювати щось нове, відкривати та досягати.

На жаль, в нашу країну прийшла війна… Жорстокий сусід вдерся до наших рідних осель, грабує, вбиває і нищить все на своєму шляху. Я впевнений, що ми вистоїмо та переможемо завдяки нашим Збройним Силам України та силам, які також воюють в тилу, а саме на дипломатичному фронті і роблять не менш важливу та величезну роботу для нас, для України. Саме для цього і треба продовжувати навчання.

 

Чому Ви обрали НУБіП України і саме спеціальність Міжнародні відносини?


Я живу в такий час, коли моя спеціальність, є одна з потужніших важелів, який здобуває перемогу на дипломатичній арені, тут і пояснювати не треба, чи виправдалися мої сподівання від навчання в НУБіП України - це 100% ТАК! Насиченість студентського життя зашкалює, постійні змагання, виступи, концерти та ще багато різноманітних не менш цікавих та захоплюючих заходів, величезна підтримка з боку викладачів, завжди було розуміння до всіх студентів. Дуже вдячний усій кафедрі міжнародних відносин і суспільних наукгуманітарно-педагогічному факультету за ці 4 роки навчання пліч-о-пліч із нами!

 

– Якими критеріями Ви можете описати свій вибір?


Обирав я НУБіП за декількома критеріями:
1. розташування;
2. статус серед ЗВО;
3. відгуки моїх товаришів, які здобували оствіту в НУБіП України.
Також хочу підкреслити, що НУБіП знаходиться на території із неймовірно чистим повітрям, немає шумних доріг, завжди прибрана територія, смачна їжа в їдальнях і величні корпуси серед пам’яток архітектури! Багато хто із випускників моєї школи радили вступати до НУБіП, ще коли я навчався в 10-11 класах школи! І звісно ж, моя Альма-матер входить в топ 10 кращих ЗВО України, і я переконаний що він є НАЙКРАЩИМ!!! В цьому я переконався особисто.

 

– Романе, чи мали Ви можливість випробувати себе професійно?


З приводу професійних напрямів роботи, сміливо можу сказати про можливість проходження практики, завдяки НУБіП України у цілому та гуманітарно-педагогічний факультет зокрема, мають потужні звʼязки і достатні ресурси, аби відкрити двері в Європу, Північну та Південну Америку, Близький та далекий Схід. Я працював в громадській організації, яка має тісні контакти із зарубіжжям. Студенти проходять практику в Міністерстві Закордонних Справ, Верховній Раді України, Кабінеті Міністрів України та інших установах. Тут все залежить від самого студента, від його старань та бажання дійсно стати поважною та професійною особистістю, знати і чітко усвідомлювати, чого саме прагнете Ви у своєму житті і на що готові піти заради свого майбутнього! НУБіП України безумовно дає всі можливості бути фахівцем у сфері міжнародних відносин – гідно представляти свою державу на світовій арені.

 

 

– Що Ви можете побажати майбутнім студентам?


Якщо ви хочете якісну сучасну освіту, професійний склад викладачів та щасливі роки студентства, НУБіП України дасть вам для цього всі ці можливості!


СЛАВА УКРАЇНІ!


– Дякую за розмову. Бережіть себе!

  

 

Розмову вела Юлія Сєкунова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook