28 ЧЕРВНЯ 2022 - ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ (26 РІЧНИЦЯ)

28 червня 2022 року
Конституція - хранитель прав і свобод громадян,
суверенності та цілісності кордонів
нашої квітучої, незламної та сильної України.

 

   Сьогодні, з нагоди 26 річниці прийняття Конституції України, в Національному університеті біоресурсів та природокористування України кафедрою міжнародних відносин та суспільних наук Гуманітарно-педагогічного факультету в режимі (on-line) відбувся круглий стіл.
     У його роботі взяли участь викладачі циклової комісії гуманітарних та суспільних дисциплін і студенти Боярського фахового коледжу НУБіП України. Цікаві доповіді збагатили знання здобувачів освіти та всіх присутніх. Поглинули в історію формування Конституції, її написання, зміст, зміни в умовах вступу України до Європейського союзу та НАТО.
    З моменту створення нашої першої Конституції, ми почали будувати нову, незалежну державу. Наш народ завжди прагнув жити у державі, в якій основною цінністю є людина та її свобода. Тож, в умовах терористичної війни росії проти України священним обов’язком є збереження незалежності, Конституції, території, нації від кривавих рук загарбника.
Шануймо закон, пам’ятаймо про здобутки минулих поколінь та виборюймо спільну історію незалежної, правової європейської держави!!!

 

Людмила РАДЧЕНКО, кандидат історичних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook