Творча особистість – Анастасія Щербинська - мріє вступити на спеціальність «Міжнародні відносини» гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України

13 липня 2022 року
– Доброго дня, Анастасія! Розкажи про себе, будь ласка.
Привіт, я Анастасія Щербинська, випускниця Рудниківського ліцею Колківської селищної ради (Волинська обл.). Мені 17 років. З початку повномасштабної війни Росії проти України я була вимушена поїхати до Польщі, і там навчалася в школі міста Хелм, а тепер повернулась та бажаю вступити до університету у рідній Україні.
 
– Чи знала ти раніше про НУБІП України?
–  Шукаючи для себе університет для подальшого навчання, я дізналася про НУБІП з інтернету, коли побачила запрошення на День відкритих дверей. Зацікавилася і захотіла взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді НУБІП України та отримала сертифікат.
 
На яку спеціальність мрієш вступити?
– Зробити правильний вибір спеціальності дуже складно, але кілька напрямків у НУБІП мені припали до душі. Зокрема, я мрію вступити на «Міжнародні відносини» або «Журналістику».
Настю, а які маєш уподобання, окрім навчання?
– Мені дуже подобається малювати картини, хоча художницею себе не вважаю, але моїм близьким подобаються мої роботи.
Чудово! До речі, будучи студенткою НУБІП України, окрім опанування спеціальності, у тебе буде можливість продовжувати розвивати свої творчі здібності у студії «Голосіївська палітра» кафедри культурології. А чого очікуєш від навчання в університеті?
 
– Звісно, як і кожен студент, мрію про незабутнє навчання в університеті. Сподіваюсь, що воно буде різноманітним, цікавим і дасть змогу опанувати професію мрії!
Бажаємо тобі успіхів та досягнення поставленої мети!
 
Розмову вела викладач кафедри культурології,
Владислава Чайка 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook