Кононяко Владислав обирає спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» в НУБіП України: мрію стати професіоналом з автоматизації і розвивати нашу Україну

10 липня 2022 року

− Добрий день, представтеся, будь ласк, та розкажіть про себе.
− Мене звуть Кононяко Владислав, 20.02.2003 року народження. Я народився в м. Ніжин, закінчив ЗОШ №2 та “Ніжинський фаховий коледж” зі спеціальності “Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології”. Зараз планую вступати до НУБіП України на цю ж спеціальність.

− Як Ви дізналися про НУБіП України та, зокрема, про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».
− Про продовження навчання в НУБІП за своєю спеціальністю нам розповів куратор нашої групи, Кисла Ольга Миколаївна, а оскільки мій навчальний заклад є його відокремленим підрозділом, то саме Ваш університет стоїть першим в пріоритетах. Також я відвідав день відкритих дверей університету в режимі онлайн, де мені особливо запам’яталися виступи випускників кафедри автоматики та робототехничних систем (саме ця кафедра є випусковою зазначеної спеціальності), які змогли досягнути значних життєвих успіхів. Тоді я вирішив остаточно, що мій вибір – це кафедра автоматики та робототехничних систем.
− Що стало вирішальним у виборі закладу вищої освіти та спеціальності?
− У першу чергу, це рейтинг Університету. НУБіП України входить у десятку кращих вишів «ТОП – 200 Україна», цей заклад забезпечує якісну освіту, пропонуючи різноманітні освітні програми, можливість проходження практики на провідних підприємствах та широкі перспективи стажування, а у подальшому, я думаю, і працевлаштування. Саме тому перший пріоритет я віддаю НУБіП і спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
− Чому Ви обрали саме спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»?
− Світ змінюється, надсучасні технології входять у наше повсякденне життя. XXI століття – це епоха швидкого розвитку технологій проектування, та виготовлення потужних комп’ютерів, роботизованих і безпілотних систем, автомобілів, літаків, космічних кораблів. Безумовно, це вимагає і нових технологій навчання, які я очікую від навчання в університеті та на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка. На кафедрі в день відкритих дверей я побачив потужну матеріально-технічну базу, сучасні лабораторії комп’ютерно-інтегрованих технологій, зокрема сертифікованих фірмою SCHNEIDER ELECTRIC, сучасні технічні засоби автоматизації. Для остаточного прийняття рішення на допомогу мені прийшов доцент кафедри Лукін Володимир Євгенович, який деталізував мої знання щодо цієї спеціальності.
− Що Ви очікуєте від навчання в університеті?
− Я очікую і переконаний, що в університеті будуть гарні викладачі, професіонали своєї справи, і розумні та амбіціні студенти, з якими я зможу подружитись. Хочу цікаво й корисно проводити час, дізнатися багато нового та отримати гідну професію.
− Чи вважаєте Ви обраний напрям перспективним?
− Я впевнений, що за автоматизацією – майбутнє, тому я обрав саме цю спеціальність. Я на сто відсотків переконаний, що ця спеціальність актуальна та точно дасть можливість реалізувати себе у житті, адже зацікавленість до кваліфікованих спеціалістів з автоматизації лише зростатиме.
− Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?
− Хочу стати професіоналом в сфері автоматизації та знайти високооплачувану роботу, жити й працювати в Києві на благо своєї країни та сім'ї.
− Владислав, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
− У першу чергу, міцного здоров’я, закінчення війни і нашої перемоги та швидшого повернення до безпечного і мирного життя. По-друге, успішного складання національного мультипредметного тесту. По- третє, упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай щастить!


Спілкувався доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка

Володимир Лукін

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook