Казанцев Микита з-поміж безлічі ЗВО обирає НУБіП України і спеціальність "Комп'ютерні науки"

7 липня 2022 року

 В цьому році, на жаль, не у всіх школах України пролунав традиційний останній дзвоник і не всі випускники класом зустрічали світанок… Такі сучасні реалії воєнного стану в Україні… 

 
 
Але атестати про здобуття середньої освіти вже вручені і перед абітурієнтами відкривається широкий шлях щодо здобуття майбутньої професії. Хтось реалізує свої дитячі мрії і обирає саму ту спеціальність, про яку мріяв так давно, хтось дослухається до порад батьків чи друзів, хтось самостійно аналізує ринок праці, сучасні потреби суспільства і обирає саме ту спеціальність, яка буде мати попит у майбутньому… У кожного свій шлях і своя доля!
Сьогодні ми поговоримо із випускником 2022 року Казанцевим Микитою. 
 
Микито, доброго дня! Наші вітання, що ви успішно завершили навчання та отримали атестат про середню освіту! Скажіть, будь ласка, чи визначилися ви вже із вибором своєї майбутньої професії та навчальним закладом, де плануєте здобувати спеціальність?
 
Доброго дня! Зараз багато університетів та цікавих спеціальностей, які пропонуються, тому правильний вибір зробити дійсно складно!
Я намагався підійти максимально раціонально і звузити коло і університетів, і спеціальностей, щоб зробити свій вибір!
 
І що ж вам подобається, чим би ви хотіли займатися у майбутньому, яку професію опанувати? 
 
Мені подобаються комп’ютери, програмування. В умовах війни є ціла кіберармія, яка допомагає фронту і наближає нашу перемогу. Тому я вирішив обрати спеціальність 122 «Комп’ютерні науки» на факультеті Інформаційних технологій НУБІП.
 
Із спеціальністю зрозуміло, а чим обґрунтований ваш вибір університету?
 
Коли я ще навчався у школі, то по дорозі додому часто проїжджав біля університету, мені подобався стадіон, де постійно грали у футбол, і самі корпуси університету, величні і красиві мене вражали! Я навіть не уявляв, що можна зайти всередину корпусу і доторкнутися до цієї величі науки! 
 
Дякую, Микито, за таку високу оцінку нашого університету, це дійсно храм науки та освіти!
 
Але ми дружимо із родиною моєї колишньої однокласниці і її мама якраз працює в університеті біоресурсів і природокористування України і вона залюбки провела нам екскурсію корпусами та околицями.
 
Микито, а що вас вразило чи здивувало найбільше? Чи виправдалися ваші надії?
 
Спочатку ми зайшли в корпус факультету інформаційних технологій, де прохолодно і сучасно. В деканаті співробітники відповіли на всі мої запитання. Мені було приємно, я відчув себе дійсно важливою персоною! Але найбільше мене вразив третій головний адміністративний корпус! Надзвичайно гарно! Вражаюча чистота, неперевершені картини і дружелюбність співробітників! Дійсно враження, що університетська родина – це не просто слова! Було приємно, що всі з нами віталися! Потім ми пішли у Ботанічний сад, де нас зустріла приємна прохолода, багато облаштованих місць для відпочинку, японський сад, багато альтанок, величезні фігури динозаврів і навіть, уявіть собі, цілі аудиторії зі столами для проведення занять!!! Я був вражений! Але виявляється, що це звичайна практика у теплу пору року проводити заняття із студентами у Ботанічному саду, слухати пташок і вивчати англійську мову, наприклад, так найскладніша контрольна не така вже і складна!!!
 
Дякуємо, Микито, за ваш час! Бажаємо стати студентом нашого університету і реалізувати всі свої мрії! Ласкаво просимо у нашу університетську родину!
 
Екскурсію провела і розмову записала
старший викладач кафедри англійської філології Індіра Ренська
 
 
 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook