Роман Товстопят обирає спеціальність "Психологія" у НУБіП України

7 липня 2022 року
     Навчання в НУБіП України, безсумнівно, було, є і буде омріяною метою для багатьох абітурієнтів. Важко говорити про війну, яка відбувається на нашій рідній землі, війну яка намагається знищити цінності викохані століттями. Низький уклін нашим ЗСУ, завдяки героїчним вчинкам яких, ціною власного життя , Україна бореться і має надію на мир, щастя і спокій. Саме зараз особливо помітно тих героїв і патріотів , на яких впевнено обіпреться держава у   майбутньому, молодь, яка знаходиться на порозі дорослого життя і робить свій вибір на користь України - квітучої, освіченої, мирної, сильної і незалежної.
 

 
     Сьогодні наш співрозмовник - Роман Вікторович Товстопят, випускник еколого-природничого ліцею N116.
     Народився   і виріс юнак у Києві, все своє яскраве, дієве дитинство провів у Голосієві. «З Голосіївим пов‘язано дуже багато, адже це рідна земля мого діда і батька…», - каже Роман,- і додає, що Голосіїв - це його місце сили, духу і натхнення.
     З раннього дитинства Роман був дуже творчою дитиною, грав на гітарі, співав. Співав скрізь , починаючи від рідного «потєхінського» двору, школи - до міжнародних престижних фестивалів «Україна єднає світ», «Квітуча Україна», « Dіgi.Talenty. Lato202" у Польщі.

     «Талановита людина талановита у всьому», - цей яскравий афоризм Роман доводить на 100 відсотків: з 7 років він завзято займається спортом, неодноразово стає чемпіоном, про що свідчать безліч медалей і кубків у скарбничці молодого хлопця. Роман вільно володіє польською мовою, співає англійською, іспанською, німецькою мовами. Нещодавно наш герой, опанував професію барбера і нині, під час воєнних дій , з щирістю волонтерить, допомагаючи бійцям та мирному населенню з перукарськими послугами.
 
     «Багато чого мене пов‘язує з НУБіП України, - повідомляє Роман, - ще з дитинства брав участь у складі команди гуманітарно-педагогічного факультету на фестивалях «Голосіївська весна» та «Пісенні баталії». А ще протягом спілкування я дізналася, що старший брат Романа, Товстопят Дмитро, відомий талановитий футболіст, закінчив гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, за спеціальністю "німецька філологія", і це було неабиякою приємною звісткою. Із розповіді Романа, я дізналася надзвичайно цікаві факти з родинної біографії , що про них, напишу колись окрему публікацію, адже дід Романа - Товстопят Вододимир Леонтійович - видатний український вчений, агроном, кандидат економічних наук, є автором унікальних розробок сільгоспвиробництва та нагороджений званням та медаллю «Заслужений економіст України».
 
     «Сьогодні кожен з нас мріє про Перемогу України, і кожен на своєму місці робить свою посильну справу. Я дуже поважаю свого дідуся і відчуваю, що маю продовжити його справу , але при цьому, я дуже цікавлюсь і захоплююсь психологією, - каже Роман, - тому впевнений, що вступатиму в НУБіП, адже там є обидві спеціальності».
      Я переконана, що саме така молодь і є тим безцінним скарбом України, яку ніхто і ніколи не переможе, і з ким наша держава розвинеться, швидко відродиться і відбудується.
 
     Тож побажаємо Роману якнайшвидше долучитись до лав студентів НУБіПу і здійснити свої плани на майбутнє!
 
Розмову вела
доцент кафедри культурології Ірина Войтюк 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook