ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології

1 жовтня 2014 року
м. Київ, НУБіП України

    29.09.-1.10.2014 з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, педагогічних та науково-педагогічних працівників, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології (секція «Біологія тварин») за участі 47 студентів з 10 вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації. Від НУБІП України участь в олімпіаді прийняли 3 студентки факультету 3 курсу під керівництвом доцента кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Козловської Ганни Володимирівни.

   Студенти – учасники Олімпіади пройшли випробування у виконанні письмових теоретичних завдань з дисциплін «Генетика» та «Анатомія і гістологія», письмових тестових завдань з дисциплін «Біохімія» і «Фізіологія» та завдань-тестів із використанням ПЕОМ із дисциплін «Мікробіологія» і «Зоологія». Практична частина випробувань включала в себе виконання завдань з дисциплін «Біохімія» і «Фізіологія».
    Учасники з НУБіП України отримали грамоти за найліпші знання за дисциплінами, що включені до програми Олімпіади, зокрема, за кращій результат з дисципліни «Зоологія» – Макаренко Аліна Вікторівна, з "Фізіології" - Ходій Даря Степанівна. У командних змаганнях наша команда зайняла третє місце. Вітаємо переможців!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook