З 1 липня стартує реєстрація електронних кабінетів вступників 2022 року

29 липня 2022 року
     З 1 липня 2022 року стартує реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» (магістра ветеринарного спрямування) на основі повної загальної середньої освіти, а також освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра та фахового молодшого бакалавра.
 
     Для подання електронних заяв вступник реєструє особистий електронний кабінет на вебсайті за адресою:
https://vstup.edbo.gov.ua/
 
    Під час реєстрації вступник зазначає наступні дані:
  •  на основі повної загальної середньої освіти:
- адреса електронної пошти, до якої вступник має доступ. Зазначена адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінету;
- пароль для входу до особистого електронного кабінету;
- номер та  PIN-код сертифіката* Національного мультипредметного тесту (або ЗНО 2019-2021 рр.);
- серія та номер документа про повну загальну середню освіту.
* у разі відсутності сертифіката НМТ для додаткової ідентифікації вкажіть дані документа, що посвідчує особу, який було вказано при формуванні замовлення документа про освіту, тип документа та його номер без серії. 
 
  • на основі ОКР «Молодший спеціаліст» (освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра):
- адреса електронної пошти, до якої вступник має доступ. Зазначена адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінету;
- пароль для входу до особистого електронного кабінету;
- номер та  PIN-код сертифіката* Національного мультипредметного тесту (або ЗНО 2019-2021 рр.);
- серія та номер диплома освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста або молодшого бакалавра.
* у разі відсутності сертифіката НМТ для додаткової ідентифікації вкажіть дані документа, що посвідчує особу, який було вказано при формуванні замовлення документа про освіту, тип документа та його номер без серії. 
 
     Вступникам, які мають спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі під час вступу, необхідно з 29 липня до 8 серпня до моменту подачі електронних заяв звернутись до приймальної комісії НУБіП України з відповідними документами, що підтверджують вказане право.
        
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook