Засідання педагогічної ради  ВСП "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

29 червня 2022 року
 

29 червня 2022 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України".

На порядку денному було розглянуто такі питання: 1. Про хід виконання рішень попередніх педрад. Звіт роботи педагогічної ради за рік. Інформує: Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради. 2. Про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 13.04.2022 до 29.06.2022. Доповідає: Я.Корсун, директор коледжу. 3. Про підсумки проведення Державної підсумкової атестації студентів у 2021-2022 навчальному році. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи. 4. Проєкт педагогічного навантаження на 2022-2023 навчальний рік. Доповідає: В. Царук, заступник директора з навчальної роботи. 5. Різне.

Кристопчук Т.Є., секретар педагогічної ради, прозвітувала про виконання  рішень попередніх педрад. Зазначалося, що упродовж 2021-2022 н.р. педагогічна рада коледжу забезпечувала такі напрями діяльності закладу, як: 1.Організаційно-педагогічний: затвердження планів роботи коледжу, розгляд підсумків діяльності колективу коледжу за певний період, випуск і переведення студентів, аналіз освітнього процесу в коледжі. 2.Науково-педагогічний: обговорення підсумків наукових досліджень, апробацій передового досвіду, форми науково-методичної діяльності.

На засіданнях педагогічної ради коледжу розглядалися питання, як: Планування та режим роботи коледжу. Організація і проведення вступної кампанії. Фінансовий стан коледжу. Профорієнтаційна робота. Організація освітнього процесу в коледжі. Адаптація студентів нового набору до освітнього процесу в коледжі. Методична робота. Стипендіальне забезпечення. Результати навчальних досягнень студентів з дисциплін, з яких проводилась державна підсумкова атестація у формі національного мультипредметного тестування ЗНО онлайн 2022 р. Організація поточного, семестрового контролю та атестація здобувачів освіти із застосуванням дистанційних технологій. Роль бібліотечно-інформаційного центру у формуванні творчої активності студента. Про навчально-матеріальну базу коледжу. Сучасні аспекти формування громадянина-патріота під час викладання дисципліни «Захист Вітчизни». Про роль органів студентського самоврядування у створенні безпечного освітнього середовища. Виконання законодавства в умовах дії правового режиму воєнного стану.

Корсун Я.П., директор коледжу, акцентував на підвищенні викладачами коледжу кваліфікації з теми «Використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій в освітньому процесі». Навчання проводили викладачі факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України, декан факультету Олена Глазунова, доктор педагогічних наук, професор кафедри інформаційних систем і технологій. Наголошувалося на проведенні викладачами коледжу  відкритих занять, зокрема, за звітний період було проведено 20 відкритих занять. Проведено і взято участь у 14 заходах Всеукраїнського рівня та у коледжі. Зверталась увага на організацію та проведення волонтерської діяльності. Не залишилась поза увагою участь випускників коледжу у Дні відкритих дверей за спеціальностями.

Царук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи, доповів про підсумки проведення Державної підсумкової атестації студентів у 2021-2022 навчальному році. Визначено склад екзаменаційної комісії для проведення комплексу екзамену зі спеціальності. Визначено результати комплексного екзамену та захисту дипломних робіт. Подано інформацію про випускників коледжу у 2022 році. На розгляд членів педагогічної ради подано проєкт педагогічного навантаження  викладачів на 2022-2023 навчальний рік.

Про результати Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний Оскар – 2022» доповіла Балдич Л.В., методист коледжу.  Наголошувалося на тому, що Конкурс проходив у два етапи. На заключний етап конкурсу надійшло 130 конкурсних робіт із 157 закладів фахової передвищої освіти. Призові місця здобули роботи таких викладачів, як: Якимчук І., Петрова О., Медвідь М., Балдич Л., Стрик П.

Про встановлення ліміту стипендіатів за підсумками ІІ семестру 2021-2022 навчального року доповів Талімончук О., заступник директора з виховної роботи. Запропоновано встановити ліміт стипендіатів за результатами другого семестру 2021-2022 навчального року на рівні 45% залежно від кошторисних призначень.

Засідання педагогічної ради пройшло у форматі офлайн.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Т. Кристопчук, секретар педагогічної ради


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook