Відбулася on-line навчальна практика з дисципліни «Квітникарство» у бакалаврів

25 червня 2022 року
Київ
 Завершилася навчальна практика з дисципліни «Квітникарство» у бакалаврів 2-го скороченого і 3-го курсів спеціальності «Садово-паркове господарство», яка тривала протягом тижня й проводилася в on-line – режимі під керівництвом доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Зібцевої О.В.
Метою проведення навчальної практики було закріплення теоретичних і практичних знань з дисципліни, отриманих протягом навчального семестру. Студентами виконувалися конкретні щоденні задачі, зокрема було проведене обстеження та аналіз квітників, наявних у населених пунктах їх місцеперебування; студентами проектувалися килимові квітники за актуальною тематикою, рабатки-вишиванки з добором асортименту квіткових рослин та розрахунком необхідної кількості садивного матеріалу, розроблялися стилізовані квітники за власними уподобаннями.
Координація дій протягом навчальної практики здійснювалася за допомогою ZOOM-конференцій та університетської системи elearn.nubip.ua. За результатами роботи кожним студентом оформлювався і надсилався в електронному вигляді звіт з проходження навчальної практики та розроблявся постерний фотозвіт. Деякі з постерів представлено нижче.

Загалом, студенти проявили себе як сформовані фахівці, які володіють класифікацією квітників, стильовими прийомами, навичками добору асортименту рослин, розуміються на технологіях створення різноманітних квітників.
Впевнені, що можливість створити власноруч квітники на території рідного інституту їм ще представиться.
 
Керівник навчальної практики
доц. Зібцева О.В.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook