Тетяна Музичук з Таращі прагне допомагати людям і обирає гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України

30 червня 2022 року

  Випускниця з  м. Таращі Тетяна Музичук обрала для вступу гуманітарно-педагогічний факультет НУБІП України і поділилася з нами, чому надала перевагу саме нашому університетові.

 
 
   – Для мене цей вибір невипадковий. Адже саме на цьому факультеті є спеціальності, з якими я хочу пов’язати своє майбутнє. І як особа, зацікавлена у психології, знаю, що для щасливого життя важливо обрати фах, який приносить задоволення від важливості виконуваної роботи. А позаяк я прагну допомагати людям у різних життєвих ситуаціях, то і розглядаю передусім спеціальності «Соціальна робота» та «Психологія».
 
   – Звісно, це правильний підхід. Але ж такі спеціальності є і в інших вишах. Чим привабив саме НУБІП України?
 
   – Я була учасницею Днів відкритих дверей – і не тільки онлайн – мені із однокласниками вдалося побувати в університеті «вживу», і в мене залишилися найкращі враження. З приємністю відвідала навчальні корпуси та лабораторії, залишилася під враженням від музеїв, ботанічного саду та і всієї дуже красивої та дбайливо доглянутої території.
   А особливо мені сподобалось, з якою повагою відбувався діалог абітурієнтів з керівництвом та викладачами та університету, як вичерпно відповідали на всі наші запитання, тому я маю уявлення і про навчальний процес, і про проходження практики, і про можливості отримати подвійні дипломи тощо.
 
   – Знаючи вже чимало інформації про наш університет, чи вже думали про різні активності, в яких плануєте брати участь під час навчання?
 
   – Я людина цілеспрямована та активна, тому для мене важливим є спілкування з друзями і саморозвиток. І в НУБІП України  для цього є всі можливості, особливо мене зацікавили творчі колективи кафедри культурології. Було цікаво дізнатися, що викладачі кафедри працюють не тільки з тими студентами, які ще в школі відвідували різні гуртки і мають відповідну підготовку, а й з тими, хто ще не знає про свої таланти, але прагне до творчості. Як людина відкрита до нового, яка хоче спробувати себе в різних сферах діяльності, я обов’язково для себе оберу колектив, але який – вирішу вже після вступу.
 
   – Дякуємо, Таню, за розмову і будемо раді вітати у нашій НУБІПівській родині!  
 
 
Розмову вела Ярина Пузиренко,
доцентка кафедри культурології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook