Успіх буває тільки спільний! Особливо у буремні часи випробувань!

30 червня 2022 року

    10 червня 2022 року відбулася планова зустріч студентів 1 курсу 3 групи спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва із куратором групи Анастасією Видрик. Організаційно-виховні роботи зі студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів проводяться он-лайн і за графіком.

      Отже, ще один важливий крок на шляху до оволодіння азами обраної професії бакалаврами-першокурсниками зроблено. Можна підбити певні підсумки, проаналізувати зроблене, дійти перших висновків щодо змісту, перспектив та відповідності якості навчання, викликам часу й нагальним завданням підготовки. Метою зустрічі було обговорення завершення навчального року і ліквідація заборгованості, стану нарахування додаткових балів у другому семестрі 2021-2022 н.р. та сплата коштів за навчання і проживання.
       Куратор закликала здобувачів вищої освіти з усією відповідальністю підійти до завершення навчального року. Акцентувала увагу на результатах літньої екзаменаційної сесії та ліквідації заборгованості. Староста академічної групи доповів про проблеми, які виникали впродовж складання заліково-екзаменаційної сесії.

       Обговорили практику в дистанційному режимі – в умовах війни, воєнного стану, яка вимагає підвищеної уваги студентського загалу. На поставлені питання студенти отримали чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.На завершення наставник групи Анастасія Видрик закликала підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному та побажала усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Від імені всієї групи дякуємо нашим Збройним Силам, захисникам та захисницям які боронять нашу країну та усім хто наближає перемогу усіма наявними способами!

Дем’ян Сьорак,
староста 3 групи 1 курсу,
Віталій Ткаліч,
заступник старости
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»
Анастасія Видрик, куратор групи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook