Немішаївський фаховий коледж: «Випуск – 2022»!

28 червня 2022 року
     Навчання – невелика відстань в житті людини, але яка вона значуща! Незчулись студенти Немішаївського фахового коледжу, як за плечима залишилися найкращі дні юності та навчання. Відступили будні швидкоплинного студентського життя, з його тривогами і радощами. Настало значуще і таке непросте в сучасних умовах свято «Випуск – 2022».

     Боляче усвідомлювати, що війна в країні не закінчилася, і нашим дітям випала доля жити і навчатися в таких складних умовах. Але життя триває, і для випускників це світлий день, який запам’ятається на все життя.
     Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Немішаївського фахового коледжу відбулися 24 червня 2022 року.

     Щемливі добрі напутні слова від директора коледжу Володимира Альохіна, начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олександра Санченка, голови роботодавців Володимира Марковського, директора ТОВ "Брусилівський маслозавод" Миколи Вознюка запали в душу не тільки випускникам, а й усім присутнім.

     Освятив та благословив випускників духовний наставник отець Ярослав. Завітали на свято та щиро привітали випускників високоповажні гості: Анато́лій Радзіхо́вський – доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, заслужений художник України, колишній випускник коледжу та Анато́лій Паламаре́нко – український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, пропагандист українського гумору.

     Путівку в життя отримали 363 випускників, з них диплом з відзнакою – 81. Шановні випускники! Щиро вітаємо вас! Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаємо, щоб отриманий диплом став не просто документом про вищу освіту, а ключиком, що відчинятиме будь-які двері на шляху до вашої професійної мети!

Миру і добра!
Все буде Україна!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook