СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 141 «ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА» УСПІШНО СКЛАЛИ АТЕСТАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКСНИЙ ЕКЗАМЕН

22 червня 2022 року

     Щороку в червні місяці студенти випускних курсів складають підсумкову атестацію у формі захисту дипломних проєктів.  Але цього року, зважаючи на воєнний стан в Україні, та з метою забезпечення якісної і безпечної підготовки та проведення підсумкової атестації випускників у Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України формою атестації було визначено атестаційний комплексний екзамен.

       Саме 21 червня 2022 року в змішаному форматі пройшов атестаційний комплексний екзамен у здобувачів  освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання.
       З вітальним словом до студентів та членів Екзаменаційної комісії звернувся голова комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій НУБіП України, Олександр Синявський, який привітав студентів із завершенням навчання в коледжі, побажав успішного складання підсумкової атестації та запросив випускників продовжити навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» в базовому університеті.

       Надалі з процедурою та особливостями проходження атестаційного комплексного екзамену за допомогою навчально-інформаційної платформи коледжу Moodle присутніх ще раз поінформував завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександр Ландик.

       Вибір відповідних фахових дисциплін та формування екзаменаційних завдань атестаційного комплексного екзамену дозволили членам Екзаменаційної комісії оцінити реальні знання, сформованість умінь і навичок, якими володіють студенти випускного курсу з даної спеціальності.   
       Вітаємо випускників з успішним складанням атестаційного комплексного екзамену та бажаємо успішного вступу задля продовження навчання! 
 
Олександр Ландик,
завідувач відділення технічно-енергетичних систем
та засобів автоматизації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook