Літо, діти і студенти

27 червня 2022 року
   Літо 2022-го попри все намагається подарувати своє тепло і радість тим, кому це найбільше необхідно – нашим дітям. Під час воєнного стану більшість працюючих батьків стикаються з проблемою організації достойного дозвілля для своїх дітей, не виключенням стали і працівники НУБіП України, які попри все, щодня на своїх робочих місцях забезпечують функціонування одного з найбільших університетів країни.

  

   Гуманітарно-педагогічний факультет як завжди творчо підійшов до вирішення цієї проблеми і протягом 4-х днів з 20-го червня по 23-тє червня на базі навчальної лабораторії кафедри соціальної роботи та реабілітації студенти першого курсу спеціальності Соціальна робота, що зараз проходять практику, проводили ігротеки для дітей працівників НУБіП.

  
  

   Діти з надзвичайним задоволенням проводили годину щодня за цікавими рухливими колективними іграми, а студенти мали змогу попрактикуватися у своїх навичках здійснювати роботу з дітьми.

  

   Попередньо всі студенти пройшли майстер-клас з користування ігровим реквізитом, навчилися і відточили свої знання і уміння працювати фасилітатором колективних ігор, якісно взаємодіяти між собою та з дітьми.

   Найкращим показником того, що такі зібрання були надзвичайно важливими і для дітей і для студентів – щоденні повторні візити дітей до релакс-кімнати, де проходили ігротеки, та надзвичайний інтерес до ігрової роботи з дітьми у студентів.

  

   Ми дякуємо всім нашим першокурсникам, які в рамках ознайомчої з фахом практики взяли участь у роботі ігротеки, а також всім дітям, які завітали до нас. Яскравий літній спогад – саме те, що треба було подарувати одне одному в цей нелегкий для кожного з нас час.

Руслана Білик,
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації
Анімаційна програма від ЦСПР

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook