Дар’я Пристайко: Я буду навчатися в Україні, вивчатиму мови в НУБіП

27 червня 2022 року
     Одинадцять років навчання позаду, проте таке закінчення школи випускники 2022 року не могли навіть уявити. Карантин й усі його обмеження, які останні три роки перешкоджали традиційному процесу здобуття знань віч-на-віч з вчителем у класі, розчинився у стані психологічного безсилля і природного бажання зберегти життя й втекти від війни.
 
     Як і мільйони інших дітей, Дар’я виїхала подалі від Києва і повітряних тривог. Однак вступати до університету вирішила в Україні, і саме наш НУБіП привернув її увагу. На цю тему ми й поспілкувалися.
 
     Мене звати Дар’я Пристайко, я – випускниця Київської ЗОШ №13 імені Івана Хитриченка. Люблю вивчати мови, подорожувати і допомагати людям. Про НУБіП України дізналася від колишньої колеги мого тата, і, порадившись з родиною, прийняла рішення навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті. Правда, я ще остаточно не визначилась зі спеціальністю. Хотіла би вивчати мови і працювати з людьми.
 
     Підсумовуючи, додам, що Дар’я надзвичайно талановита, життєрадісна, цілеспрямована й активна дівчинка. Отже, будемо раді бачити її серед студентів саме нашої спеціальності – іноземна мова і переклад (перша – німецька).
 
Розмову записала Лариса Колодіна,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook