ГРА-ВІКТОРИНА «КРОК»

27 червня 2022 року

 

1Краще робити маленькі кроки до великої мети,
ніж бігти не маючи цілі.

КмітливіРозумніОбдарованіКомунікабельні … . Саме такими є здобувачі освіти Бережанського фахового коледжу, які цілеспрямовано крок за кроком оволодівають актуальними знаннями, набувають нових умінь і навичок, розширюють свій кругозір, формують себе як особистість.

З метою забезпечення інтелектуального і творчого самовдосконалення першокурсників засобами іноземної мови проведено гру-вікторину «Крок».

Здобувачам німецькомовних знань були запропоновані конкурсні завдання – «Візитна картка»«Бліц-питання»«Асоціації»«Народна мудрість»«Чим більше, тим краще»«Пазли», в яких учасники проявили комунікативні здібності, країнознавчі знання, активність у практичному володінні лексичними одиницями та граматичними правилами, навички працювати в команді, акторські уміння, почуття дружби та толерантності.

Крок за кроком розширюємо знання іноземної мови та формуємо іншомовну компетентність у процесі професійної підготовки, крок за кроком наближаємося до досягнення мети та перемоги.

Сміливо робіть маленькі кроки на шляху до великого результату і будете неодмінно завжди дальше від тих, хто нічого не зробив.

234567

Наталія БІЛАН,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін
           
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook