У СТУДЕНТІВ 4 КУРСУ 12 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ОЧНО ВІДБУЛАСЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА

25 травня 2023 року
Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

   Виховна робота є одною із складових освітнього процесу, яка визначає морально-духовне зростання молодої людини її професійно-пізнавальна діяльність. Саме вона є суттєвим фактором розвитку, формування гармонійної та всебічно розвиненої особистості, підготовленої до ініціативної соціальної і професійної діяльності в сучасному суспільстві, особистості, здатної сприймати й примножувати його цінності.

   Під час зустрічі наставник 3 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини, старший викладач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Тарас Савчук ознайомив здобувачів вищої освіти із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Закликав здобувачів вищої освіти підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному та з усією відповідальністю підійти до завершення навчального року.

   Староста академічної групи Олександр Міщенко довів до відома здобувачів вищої освіти результати літньої екзаменаційної сесії. Акцентував увагу на ліквідації заборгованості та проходженні навчальної практики. 

   Також, під час зустрічі обговорюються поточні актуальні питання, які виникли у студентів групи.

   В кінці зустрічі студенти вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії Росії проти України та побажали один одному мирного неба над головою та щасливих літніх канікул.
   Студенти з нетерпінням чекають закінчення війни і повернення до нормального мирного життя.

Ми обов’язково переможемо!
Всім міцного здоров’я, мирного неба над головою!
Слава Україні!

Наставник 12 групи 3 курсу Тарас Савчук
Старости групи Олександр Міщенко

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook