Засідання педагогічної ради Ірпінського фахового коледжу

24 червня 2022 року

     23 червня 2022 року відбулося заключне засідання педагогічної ради Ірпінського фахового коледжу НУБіП України у 2021-2022 навчальному році під головуванням в.о. директора коледжу Дмитра Костюка.

   

     На початку зібрання Дмитро Андрійович привітав членів педагогічної ради, колектив та вручив працівникам і співробітникам коледжу подяки ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка та в.о. директора за активну участь у збереженні життєдіяльності коледжу та збереження матеріально-технічної бази під час повномасштабних військових дій на території Київської області. Після чого члени педагогічної ради перейшли до розгляду питань порядку денного.
   Секретар педагогічної ради Наталія Федосєєва доповіла про виконання рішень попередніх педагогічних рад та підвела підсумки роботи педагогічної ради коледжу за 2021-2022 навчальний рік.

   Про результати роботи екзаменаційних комісій з атестації випускників за всіма спеціальностями доповіли завідувач економічного відділення Наталія Лісовська та завідувач відділення підприємництва та інформаційних технологій Тетяна Семененко, закцентувавши увагу на пропозиціях голів екзаменаційних комісій щодо подальшого поліпшення якості професійної підготовки фахівців.

    Заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова проінформувала членів педагогічної ради про ліміт стипендіатів та ознайомила з переліком показників оцінювання навчальних досягнень студентів для призначення стипендій. А також, Вікторія Миколаївна проаналізувала результати проведених опитувань серед батьків студентів щодо оцінки якості освітнього процесу, студентів 1 та 2 курсів щодо організації дистанційного навчання в умовах воєнного стану та випускників на предмет задоволення освітнім процесом та рекомендацій щодо підвищення якості освітньо-професійної програми підготовки фахівців.

     Завідувач навчально-методичного кабінету Наталія Федосєєва доповіла про виконання робочих навчальних планів, навчальних програм, навчального навантаження та дотримання графіку освітнього процесу та розкладу занять упродовж навчального року. Доповідачка наголосила, що навчальною частиною постійно здійснювався контроль за ходом освітнього процесу, за якістю та повнотою виконання викладачами навчальних планів та програм навчальних дисциплін.
     Вікторія Сова закцентувала увагу членів педагогічної ради на контингенті студентів цього навчального року та плановій кількості ставок по циклових комісіях на наступний навчальний рік.
    Відповідальний секретар Оксана Погоріла проінформувала членів педагогічної ради про готовність приймальної комісії до прийому абітурієнтів у 2022 році.
       На засіданні педагогічної ради також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації.
     Підсумовуючи засідання педагогічної ради в.о. директора коледжу Дмитро Костюк окреслив основні завдання колективу, серед яких проведення профорієнтаційної роботи, яка сьогодні, зважаючи на нововведення, вимагає максимум зусиль, на необхідності активізувати роботу викладачів щодо проведення роз’яснювальної роботи зі студентами випускних курсів з метою збільшення кількості вступників до НУБіП України, підвищення якості надання освітніх послуг та формування іміджу коледжу.
       Дмитро Андрійович подякував колективу за активну й плідну роботу у період воєнного стану та закцентував увагу на відповідальності кожного викладача під час виконання своїх посадових обов’язків, побажав всім успіхів, міцного здоров’я та наближення перемоги!
      Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

Наталія Федосєєва,
секретар педагогічної ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook