Любов Андрушко з Дніпра обирає спеціальність «Освітні, педагогічні науки» в НУБіП України

24 червня 2022 року

Традиційна практика опитування, анкетування вступників дозволяє не тільки ближче познайомитись з майбутнім здобувачем освіти, але в виявити плюси та мінуси проведення профорієнтаційної роботи, які у подальшому сприятимуть її вдосконаленню. Саме тому викладачами кафедри педагогіки така форма роботи із вступниками успішно практикується. Цього разу опитувана – Андрушко Любов Олегівна, абітурієнтка спеціальності «Освітні, педагогічні науки».

- Вітаю, розкажіть про себе.
- Я - Андрушко Любов Олегівна, закінчила Дніпропетровський фаховий педагогічний коледж та отримала диплом бакалавра Бердянського державного педагогічного університету, факультет дошкільної, спеціальної та соціальної освіти. Планую вступати в НУБіП України на гуманітарно-педагогічний факультет спеціальність 011 «Освітні, педагогічні науки».

- Чому вирішили вступати саме до НУБіП України?
- Хочу вступати в НУБіП України, тому що саме перед БДПУ я навчалась в Дніпропетровському фаховому педагогічному коледжі і зараз, в ці складні часи для нашої країни, вирішила продовжувати навчання, розвиватися і приносити користь нашій Країні.

- Чому Ви обрали саме цю спеціальність?
- Тому що, спеціальність «Освітні, педагогічні науки» має широкий спектр навчання, цікаві та важливі предмети, є можливість навчання за програмою подвійного диплому в передових університетах, кваліфікований педагогічний колектив та гарні перспективи працевлаштування.

- Як Ви дізнались про університет та саме цю спеціальність.
- Навесні мене було запрошено на день відкритих дверей викладачами Чередник Л.М та Саф’ян К.Ю., з радістю прийняла їх пропозицію, почала цікавитись діяльністю НУБіП України, переглянула рейтинг університетів, ознайомилась з навчальною базою закладу освіти і зрозуміла, що саме цей університет дасть можливості розвитку і реалізації навчальних і життєвих планів.

- Які ваші очікування від навчання в університеті?
- Поглибити свої знання, набути новий педагогічний досвід, розвиватись не тільки на науковому, але й духовному рівнях. Отримати диплом магістра і бути конкурентноспроможною особистістю.

Інтерв’ю з абітурієнтом провела
доцент кафедри педагогіки Карина Саф’ян

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook